Ostani doma

Superpar

Power Couple

zabavna emisija | Hrvatska/ Izrael | 2020

Ponedjeljak - petak u večernjem terminu

Voditelj
Enis Bešlagić

RTL prikazuje drugu sezonu „Superpara“, zabavno-natjecateljskog showa u kojem životni partneri prolaze kroz razne zadatke testirajući time vlastiti odnos, ali i granicu hrabrosti i požrtvovnosti. Baš kao i u prvoj sezoni, gledatelje kroz show vodi Enis Bešlagić, koji će natjecateljima biti ruka potpore, ali i rame za plakanje.

Uz Enisa, provjerena formula dobre zabave ostaje ista: osam samouvjerenih parova, zagrebački studio Jadran film i istinsko utočište - raskošna vila koja je na 21 dan postala njihov novi dom! Naravno, ne smije se zaboraviti ni „luksuzan smještaj“ u kamp-kućici! Parovi će hrabro uroniti u vrtlog emocija - bolje će se upoznati, zbližiti, a nerijetko i porječkati, a samo jedan najbolji, superpar, na kraju tog nezaboravnog putovanja osvojit će pozamašan novčani iznos.

U prošloj sezoni problem nisu predstavljali samo međuljudski odnosi i spremnost na kompromise - smještaj po sobama bio je prvi na listi prioriteta! Osam je parova, a svega šest soba, no gledatelji već otprije znaju da natjecatelji nemaju pravo birati gdje će spavati. Samo najskladniji parovi koji su spremni na ljubav i u dobru i zlu - pronaći će sreću i u kamp-kućici, romantičnoj Villi Imperijal, te biti spremni na svaki izazov s kojim će se suočiti.