Ljubav je na selu

60 min | dokumentarna sapunica | Hrvatska | 2019

Voditelj
Marijana Batinić

"Ljubav je na selu" i po dvanaesti će put obići Lijepu Našu s ciljem spajanja srodnih duša, a za ljubavnu kemiju ponovno je zadužena Marijana Batinić.

Nakon uloge Amorove vile, u novoj, 12. sezoni emisije Marijana Batinić je uskočila u cipele ljubavne kemičarke te će pokušati pronaći ''onu pravu'' jedanaestorici usamljenih farmera.

Oni su snažni i samostalni muškarci koji naporno rade kako bi si priuštili život kakav žele. Okruženi su idiličnim krajolikom, prirodnim ljepotama, životinjama i svježim zrakom, no nedostaje im netko s kim bi sve to mogli podijeliti. Koliko god se nekima od njih potraga činila besmislenom, pomoć ipak stiže!

Omiljena voditeljica već se spretno bacila na mućkanje ljubavnog napitka u Institutu za ljubavnu kemiju. Kao i uvijek, u njega je stavila mnogo zabave, sretnih, ali i romantičnih trenutaka koji očekaju kandidatkinje koje će prihvatiti poziv i prijaviti se u novu sezonu emisije.

Gledatelji će nove farmere upoznati u novoj sezoni, kada se na selo po dvanaesti put sele priče prepune intriga, romantike i ljubavi!