Ostani doma

Brak na prvu

Gift Ved Første Blik

60 min | show | Danska/ Hrvatska | 2020

Ponedjeljak - petak u večernjem terminu

Prošle epizode

 • Sezona 1, Epizoda 26 / 26

  Sri 29.04.2020. 21:10

  RTL

  U finalnoj epizodi sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' gledatelji će imati priliku vidjeti kako napreduju odnosi parova nakon povratka u stvarni život. Naime, prošlo je pet tjedana od konačnih odluka, kad su se jedni parovi odlučili za nastavak avanture i iza kamera, a drugi za rastanak. Danas će se doznati jesu li Nadia i Luka te Gordana i Milan i dalje zajedno, je li se nešto promijenilo kad su se kamere ugasile i jesu li se neki parovi ponovno spojili. Eksperti Boris Blažinić, Ingrid Divković i Ita Štefanek analizirat će cijeli eksperiment, njihove odnose i sve ono što se događalo tijekom posljednjih nekoliko tjedana te će doći do šokantnog otkrića!

 • Sezona 1, Epizoda 25 / 26

  Uto 28.04.2020. 21:05

  RTL

  Gledatelji će večeras moći pratiti kako se dva preostala para, Nikolina i Adam te Gordana i Milan, pripremaju za ponovno izgovaranje zavjeta u kojem će jedno drugom otkriti i kakve su njihove želje vezano za daljnji razvoj odnosa.

  Nekoliko dana razdvojenosti parovima će poslužiti da dobro promisle o svemu, a Nikolina je sve svjesnija kako bi odnos s Adamom bio puno drugačiji da se od početka opustila.Gordana i Milan razišli su se na nekoliko dana u pomalo tužnoj atmosferi, svjesni da će nedostajati jedno drugom. 

 • Sezona 1, Epizoda 24 / 26

  Pon 27.04.2020. 21:00

  RTL

  Prva sezona showa ulazi u finalni tjedan, a četiri para su hrabro prošla sve faze eksperimenta te je pred njima donošenje konačne odluke - ostati s partnerom ili otići. Kako bi bili sigurni da donose ispravnu odluku i da nitko ne utječe na nju, parovi će provesti neko vrijeme odvojeni da dobro razmisle o onome što žele.

 • Sezona 1, Epizoda 23 / 26

  Čet 23.04.2020. 21:00

  RTL

  Prije samog odlaska na druženje Lidija i Alen još će se jednom verbalno prepirati i ponovno neće nedostajati grubih riječi. Zbog toga će stručnjaci prije razgovara sa svim parovima izdvojiti njih dvoje kako bi im pokušali reći u čemu griješe, no pitanje je hoće li oni to htjeti poslušati.

  Stručnjaci će pokušati od Marinka doznati zašto se ponekad ponaša djetinjasto, a od Goge i Milana ima li šanse da njihov odnos preraste u nešto više od prijateljstva. Nikolina će prvi put suočiti Adama s njegovim ponašanjem i pitati ga je li ona doista kriva za sve. Nadia će Luki prirediti iznenađenje, ali i ne sluti da se to Luki neće svidjeti pa će čak odbiti i zagrljaj pomirenja.

 • Sezona 1, Epizoda 22 / 26

  Sri 22.04.2020. 21:00

  RTL

  Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' ulazi u svoju posljednju fazu. Pet parova premostilo je sve dosadašnje prepreke i pred njima su završna romantična druženja koja im trebaju pomoći u donošenju konačne odluke - ostati u braku ili ne. Tako će večeras Nikolina iznenaditi Adama i odvesti ga na tečaj senzualnog plesa, nakon čega će pasti nježni dodiri i zagrljaji. Luka će Nadiju pozvati na romantičnu večeru, a za atraktivnu Zagrepčanku sam je odabrao styling koji će ga posebno ostaviti bez daha. Marinko će Valentinu odvesti na penjanje, a kada se dama nađe u nevolji, Marinko će iskoristiti priliku i "pomoći" joj da ne padne, a pritom će je i dobro ispipati.