Ostani doma

Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!

kulinarski show | Hrvatska | 2020

Ponedjeljak - petak u 19 sati

Voditelj
Domagoj Jakopović Ribafish

Blagdani stižu, a s njima i božićno izdanje RTL-ova kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!'

U novoj sezoni showa kuhat će pet timova, koji su gledateljima poznati otprije, i pripremat će slane i slatke delicije koje svi vole vidjeti na blagdanskom stolu. Sva jela ocjenjivat će dobro poznati trio - Željka KlemenčićIvan Pažanin i Tomislav Špiček, koji do zadnjeg trena neće znati tko su kandidati i što su im pripremili!

Mirisi božićnog pečenja i slasnih kolačića šire se setom novog RTL-ova showa prigodna imena 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!'. Ovo posebno izdanje emisije pratit će kuhanje pet različitih timova, koji će se okušati, ne samo u pečenju slastica, nego i u izradi kompletnog božićnog jelovnika, kao i svega onoga što se može naći na blagdanskom stolu diljem Hrvatske.

Princip ocjenjivanja isti je kao i prije, sva ta ukusna jela proći će strog, ali pravedan sud kulinarskih stručnjaka i već dobro uigranog žirija u sastavu Željke Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka, a sve će se odvijati pod voditeljskom palicom Domagoja Jakopovića Ribafisha. No osim već poznate voditeljske i sudačke postave, u ovom će se specijalu vidjeti još neka poznata imena, kao što su Nered i Renman, Vladimir zvani Panta i njegova supruga Branka, koji su sudjelovali u trećoj sezoni RTL-ova kulinarskog showa, finalisti treće sezone, supružnici Jovanović te Doris i Luka, kao i finalistice šeste sezone, sestrične Ružica i Barica.

Uz blagdanske delicije, i studio emisije 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' bit će prikladno ukrašen te će svi na setu, ali i pred malim ekranima, imati osjećaj da je Božić stigao! Recept za idealne blagdane je spreman - omiljeni žiri, iskusni i zabavni kandidati, ukusna jela i mirisni kolačići, sve to pomiješamo i dobijemo božićno izdanje 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!'.