Ostani doma

Bizarna hrana

BIZZARE FOOD AMERICA

60 min | kulinarska emisija | SAD | 2014

RTL Living, subota u popodnevnom terminu

RTL2, subota u prijepodnevnom terminu

Producent
Colleen Steward

Urednik
Troy Heller, Erik J. Fremstad

Popularna TV emisija “Bizarna hrana” prati Andrewa Zimmerna na njegovom putovanju i istraživanju regionalne kuhinje cijeloga svijeta s posebnim naglaskom na kuhinju koja se smatra bizarnom i egzotičnom. Zimmern bez ikakvog oklijevanja jede sva ta neobična jela kako bi pokazao kako se takva hrana nabavlja i gdje se poslužuje.

Od 7. sezone, koju pratimo na RTL Livingu, emisija se usredotočuje na Sjedinjene Države a manje na međunarodnu kuhinju. Pa će tako Zimmern gledateljima otkriti mjesta na kojima se može uživati u pirjanim zglobovima svinja, crvima i jajima mrava te kako se spremaju tamale od ribljih jaja. Doznat ćemo kako se love morski crvendaći, pripremaju palačinke s bakterijama kombucha te sendvič od slezene. Prženi obrazi i jezici bakalara, pita od losa, pržene peraje tuljana… samo su neki od specijaliteta koji će vam izmamiti uzdahe, a nekima možda i sline.