Ostani doma

Ispod palube

Below Deck

40 min | reality | SAD | 2013

Ponedjeljak - petak u popodnevnom terminu

Producent
Mark Cronin, Courtland Cox, Nadine Rajabi, Lauren Simms, Rebecca Henning, James Bruce Elise Duran

Uloge
Lee Rosbach, Ben Robinson, Kat Hel, Eddie Lucas, Kate Chastain, Kelley i Amy Johnson, Jennice Ontiveros, Andrew Sturby, Logan Reese.

Uzbudljivi američki reality „Ispod palube“ prati posadu i putnike, tj. goste luksuznih megajahta tijekom čarter sezone. I dok jedni besramno uživaju, besposličare i zabavljaju se, drugima plovidba predstavlja zahtjevan i odgovoran posao.

Ploveći Karibima, u prvoj sezoni veliki čarter od 50 metara „Honor“ pod zapovjedništvom je kapetana Leea Rosbacha, a ostatak posade čine glavna stjuardesa Adrienna Gang, kuhar Ben Robinson i stjuardesa Kat Held. Prva sezona prikazana je 2013., a prosječna gledanost od 1,4 milijuna gledatelja po epizodi uvjerila je TV mrežu da seriju obnovi i za novu sezonu. U drugoj sezoni na novoj megajahti „Ohana“, krstareći Britanskim Djevičanskim otocima, ponovno su se našli kapetan Lee Rosbach, Ben Robinson, Kat Held i Eddie Lucas, dok su im se pridružili Kate Chastain, Kelley i Amy Johnson, Jennice Ontiveros, Andrew Sturby i Logan Reese. Treća sezona članove posade odvodi na Bahame na jahti „Eros“,  četvrta na Američke Djevičanske otoke, dok je peta sezona snimana u Saint Martinu na Karibima. Šesta sezona nastala je na Tahitiju, sedma u Phuketu, Tajlandu, a osma na otoku Antigvi.