Ostani doma
Press / Objave za medije
Poppixie – novi crtani film na RTL Televiziji

Poppixie – novi crtani film na RTL Televiziji

Zagreb, 27. rujna 2011. – U skrovitnom kutu čarobnog svemira postoji posebno mjesto na kojem caruju patuljci, vilenjaci i Pixieji. Ova izvanredna bića koja svakodnevno koriste nevjerojatne moći magije kako bi pomogli svojim prijateljima u nevolji, dolaze uljepšati jutra najmlađih gledatelja RTL Televizije!

U dubokoj, stoljeta staroj šumi smjestilo se grad u kojem magija i priroda postaju jedno. U njemu žive Pixieji, patuljci, vilenjaci i životinje, šaroliki likovi koji imaju posebne uloge u zajednici i svi do jednog su jedinstveni zbog magije koju im daje čarobno stablo Drvo Života. Pixieji su dužni brinuti se o magičnom stablu, njegovati ga i čuvati ga na sigurnom, dok ih ono svojim magičnim moćima od vanjskih prijetnji. Drvo Života prekriveno je čarobnim globusima punim pozitivne energije koja svijetli pao pjenušava, začarana prašina. Kada bilo koji Pixie iskoristi svoj talent za dobrobit zajednice, Drvo života nagradi njegov uspjeh jednim čarobnim globusom, zbog čega on postaje PopPixie – još bolji i moćniji član Pixievilla.

U 26 čarobnih epizoda otkrit ćemo mnogobrojne uzbudljive i šaljive priče kroz koje će nas provesti glavni likovi, Lockette, Amore, Chatta, Fixit, Cherie, Pam, Plasto, Morpho, Martino i Caramel, koji će svojim dobročiniteljskim radom i pozitivnim moćima uveseljavati najmlađe gledatelje RTL Televizije, i to svako jutro počevši od 26. rujna.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!