Jana trijumfirala u prvom izazovu pa izbacila Hanu iz vile!
RTL

SUPERPAR

Jana trijumfirala u prvom izazovu pa izbacila Hanu iz vile!

Enis je djevojkama objasnio da za pronalazak tri ključa imaju 15 minuta, a ona koja pronađe više od tri ključa ima pravo birati sobe za sebe i sve ostale ukućane

'Imamo i vanjsku kamp-kućicu pa je dosta bitno tko će gdje obitavati za vrijeme showa', otkrio im je Enis, a djevojke su ušle u štalu i krenule kopati po izmetu u potrazi za ključevima u prvom izazovu kako bi završile u vili, a ne u kamp-kućici.

Jana je u prvoj minuti pronašla čak tri ključa, ali je odlučila nastaviti tražiti dalje. Matea je pronašla čak četiri ključa, a Zvonimir je komentirao da će ga Matea ubiti. 'Gdje je iskopala četiri ključa, ja stavio 650 kuna, ubit će me!' u strahu je bio Zvonimir.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Hana kopala po izmetu te zajedno s Jurencem završila u kamp-kućici, a ovo je tek početak showa!

'Ovo je deset puta gore nego što sam mislila, radije da nisam ušla', rekla je Hana kopajući po izmetu. Jana je pronašla čak sedam ključeva i time 'pokorila' konkurenciju. Hana je odustala i nije našla nijedan ključ. 'Nadam se da nisi puno uložio u mene', rekla je Goranu. Jana je bila zadovoljna Mirinom okladom, a Matea se ispričala Luki što je odustala prije kraja. Zvonimirova Matea odlučila je pomoći drugim djevojkama koje nisu pronašle ključ, no na kraju nije uspjela.

Davor je u šaljivom tonu objasnio svojoj Tini kako je trebala kopati po izmetu. 'Trebala si uroniti u govna, Tina, a ne nogicom prevrtati, ali dobro, odsad na glavu uranjaš!' rekao joj je.

Hana, Danijela i Lukina Matea nisu prošle zadatak dok je pobjednica prvog izazova bila Jana, koja je pronašla osam ključeva na kraju. Ona će biti ta koja će s Mirom odabrati svoj smještaj u kući, a odlučit će i gdje će ostali parovi spavati.

Nakon prvog dana došlo je vrijeme i za prvu večer, a Jana i Miro razgledali su sobe te odlučili gdje će tko spavati, a sebi su odabrali najbolju sobu. I dok su svi dobili sobe, na kraju su ostala dva para, Danijela i Josip i Hana i Goran, a Jana je odlučila da u kamp-kućicu idu Hana i Goran. 'Nadam se da ima grijanje', prvo je što je rekla Hana te dodala da je bolesna. Danijelu i Josipa Jana je smjestila u dnevni boravak, što im nije teško palo, a kada su Hana i Goran ušli u kamp-kućicu, ona je rekla da će je ovo samo ojačati te da od sada grize do kraja!

Hoće li tome uistinu biti tako te hoće li se odmah posvađati s Janom koja ih je ondje smjestila, gledatelji će doznati od ponedjeljka do četvrtka, na RTL-u od 21 sat.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.