SUPERPAR

Top ili flop: Jesu li muškarci u štiklama osvjetlali obraz svojim damama?

Prvi je Toca pokazao kako se snalazi u ulozi žene...

Tina i Davor od jutra razgovaraju o eliminacijama te jesu li se možda trebali drukčije kladiti. „Davor je možda zeznuo na zadnjem klađenju, ali ne uzimam mu to za zlo“, rekla je Tina, koja smatra da je sreća presudna u svim izazovima, no njezin se partner ne slaže s njom. „Nijedna igra nema veze sa srećom, nego emocijama, srcem i koliko smo povezani u glavi.

Čak nema veze ni fizička spremnost, ni jesi li debeo, mršav, skužio sam totalno“, rekao je Davor i oboje su poželjeli da još malo ostanu kako bi „razvalili“ u još nekom izazovu jer oni, kažu, ne mogu biti povezani više nego što jesu. „Tina i ja smo A i B komponente. Teško funkcioniramo jedno bez drugog. Ona me navodi, ona je moj sonar“, iskren je Davor, no naposljetku su shvatili da će u bilo kojoj kombinaciji - oni ići u eliminacije. „Padamo kako kod okrenete“, zaključili su Čabrani.

Cure mozgale o eliminacijama na zajedničkom vježbanju

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Potom su se Tina, Jana i Matea odlučile razgibati za dobar početak dana, a ostatak natjecatelja nastavio je pričati o eliminacijama. „Najgora je solucija ako budemo ja i ti“, rekao je Davor Josipu, a Tina je iskreno priznala da ne zna na koga može računati. „Možda mogu računati na podršku Matee i Jane - za sebe, ali baš za Davora - ne vjerujem“, rekla je Tina.

Danijela i Hana stvorile zajednički ritual jutarnjeg šminkanja

U to vrijeme Danijela i Hana su se uljepšavale i pričale o ostalim ženama u kući. „Došle su biti na kameri i ne mogu na televiziji biti kao da idu do dućana“, komentirala je Hana i zaključila da se žene prestanu brinuti o sebi čim se udaju. „I onda se čude što muškarac ode od njih“, rekla je Hana, a Jana i Miroslav komentirali su Badu i Tocu.

Jana i Miroslav o Badi: 'Ide mi na živce što stalno mljacka i nešto pjevuši'

„Bada mi ide na živce, a Toca mi je u redu“, rekla je Čehinja, a Miroslav je dodao: „Bada je malo podmukla.“ Složili su se da im ne smetaju zbog godina, nego im se ne sviđa njihovo ponašanje. „Ide mi na živce što stalno mljacka i nešto pjevuši“, nastavila je Jana, a Toca je poentirao: „Sad počinje drugi dio priče. Ovo im je idealna situacija da se kroz razgovor upoznaju. Oni misle da se poznaju, ali nije tako.“ I tako su redom parovi komentirali jedni druge sve dok nije došao Enis i uputio ih u novi izazov.

Jana je i ovaj put pokazala da koliko vjeruje svom Miroslavu

Nakon što je pozdravio dame koje su došle na klađenje i kratkog prisjećanja prošlog zadatka, Enis je objasnio natjecateljicama što će njihovi partneri morati raditi - prolazeći kroz razne poligone, trebaju odjenuti štikle, suknju, grudnjak, bluzu, maramu, naušnice, torbicu te staviti ruž, a naravno, imat će vremensko ograničenje. Bada je uložila 1000 kuna na Tocu, Danijela 1133 kune u Josipa, a Hana je odlučila staviti 2000 kuna na svog Gorana. Jana je i ovaj put pokazala da koliko vjeruje svom Miroslavu pa je uložila u njega 2300 kuna, Matea u Luku 2500 kuna, Splićanka Matea uložila je 1100 kuna u Zvonimira, a Tina je odlučila riskirati i u svog je Davora uložila 3100 kuna iako im je na računu ostalo samo 100 kuna.

'Ti bi bio dobra žena'

Prvi je Toca pokazao kako se snalazi u ulozi žene. „Ako sad ne slomim nogu, neću nikad“, rekao je Toca, koji je bio malo sporiji pa nije uspio na vrijeme izvršiti zadatak. Sljedeći je bio Zvonimir, koji je prije vremena izvršio zadatak, a nakon njega na poligon je došao Goran, koji je također prije isteka tri minute sve napravio. „Ti bi bio dobra žena“, rekla mu je njegova Hana. Potom je red došao na Luku. „Vidi, kako je slatka“, komentirala je njegova Matea, kojoj su se jako svidjeli Lukini listovi u štiklama. I Luka je uspješno izvršio zadatak, a onda je Miroslav pokazao kako se snalazi u štiklama.

Davor oduševljen potpeticama

Nakon što je odradio sve poljubio je svoju Janu, a zatim je došao Josip, koji se malo mučio sa suknjom, ali Danijela ga je bodrila. „Nemam ja sise“, komentirao je Josip dok je odijevao grudnjak, no naposljetku je i on bio uspješan u zadatku. Davor je odmah na početku pokazao da može i skakati u štiklama, a i da mu sve bolje stoji kad je u njima. „Digne se sve ovo iza; i dupe mi je malo izašlo, kičma mi se izravnala, baš te nekako drže“, nabrajao je Davor sve blagodati visokih potpetica, a i suknja mu se posebno svidjela. „Možeš biti gola ispod, ne moram imati gaće“, oduševljeno je komentirao Davor i nastavio u istom tonu: „Volio bih imati ovakve cicice.“

Kad je došao Enis, razgovarali su o trenutačnom poretku na tablici. Jana i Miroslav i dalje su najbolji par, a Tina i Davor su na začelju i jedino se mogu izvući ako uspješno izvrše zajednički izazov. „Nije se bilo lako oprostiti s prošlim parom, a kamoli sada kad ste se ovako zbližili“, rekao im je Enis, a kad su ostali sami, svi su komentirali današnji zadatak. „Danas nije jednostavno biti cura“, rekao je Goran, a Josip mu je govorio kako nije bio dobra cura. „Meni je bilo savršeno na štiklicama“, rekao je Davor, a Goran je zaključio da nije lako biti ni muškarac.

Davor Tini: 'Tebe stalno barim. Svaki četvrti, pet dan te malo baruckam'

„Pogotovo ako si Gospodin Savršeni“, zadirkivao ga je Davor, a i Josip se uključio da im otkrije neku foru kako osvojiti manekenke. Goran im je odlučio uslišiti želje i pokazati čari zavođenja, a Davor je glumio njegovu odabranicu. „Važan je i kontakt, uvijek se morate malo pipati“, govorio je Goran pipkajući Davora i dijeleći mu komplimente. Poslije je to sve prepričavao svojoj Tini, govoreći kako on nju zavodi otkako ju je upoznao. „Tebe stalno barim. Svaki četvrti, pet dan te malo baruckam“, rekao je Tini dok se ona smijala.

Toca im održao lekciju: 'Poštujte svoje žene i volite ih, kako budete dali njima - tako ćete dobiti nazad'

Između Gorana i Davora se zahuktalo, naime, Goran je objašnjavao kako doći do poljupca pa su glumili kako se ljube. „Ful to napravi brzo“, objašnjavao je Davor Tini njihov filmski poljubac. „Zato je on i došao tražiti ženu u 'Gospodinu Savršenom' ako odmah napada“, u šali je govorila Tina. Potom je Toca objašnjavao kako je bilo u njegovo vrijeme. „Danas je spika čudnovata skroz, doveli ste spiku do savršenstva laži“, rekao im je i dodao: „Poštujte svoje žene i volite ih, kako budete dali njima - tako ćete dobiti nazad“, rekao je najstariji natjecatelj.

Bada uživala u beauty tretmanu

U isto vrijeme Bada je uživala dok ju je Danijela šminkala i pričala djevojkama o počecima svoje ljubavi s Tocom. „Više mi se sviđa Badina verzija priče kako se upoznala s Tocom nego kako se ljudi u današnje vrijeme upoznaju“, rekla je Danijela, a Hana dodala: „Mislim da su prije bili puno maštovitiji.“

A tko će ispasti u sutrašnjim eliminacijama te hoće li nakon toga zavladati neprijateljska atmosfera u kući, doznajte u 21 sat na RTL-u u showu 'Superpar', a sve propuštene epizode i dodatni sadržaj možete pogledati  i RTLplayu!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.