Jesu li Hana i Goran najmanje kompatibilan par u showu? 'On je pametan, načitan čovjek, a ona je princeza'

'Jedva čekam vidjeti dramu i Hanu u njezinu najboljem izdanju kako nama drži lekciju kako nitko ne valja osim Hane i njezina Gogija i koliko ona ima pratitelja na Instagramu', rekao je Zvonimir

'Koji je par najmanje kompatibilan?' bilo je iduće pitanje, a kandidati su najviše puta napisali Hanu i Gorana. 'Goran je pametan, načitan čovjek, a Hana lupa vratima, princeza je i ne paše mi', rekla je iskreno Jana. 'Mene je zaboljelo to što kažu da smo mi nekompatibilni dok drugi psuju jedni na druge i nemaju poštovanja jedni prema drugima', uzrujala se Hana iako je i Goran napisao njihova imena s obrazloženjem da smatra kako većina tako misli.

Luka je, pak, napisao svoje i Mateino ime jer je mislio da će većina napisati njih. 'Jedva čekam vidjeti dramu i Hanu u njezinu najboljem izdanju kako nama drži lekciju kako nitko ne valja osim Hane i njezina Gogija i koliko ona ima pratitelja na Instagramu', rekao je Zvonimir.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Što parove očekuje u idućem tjednu, gledatelji će doznati od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat na RTL-u, a sve propuštene epizode i dodatni sadržaj možete pogledati  i RTLplayu!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.