U 10. EPIZODI

Žohari i zmije izbezumili neke kandidatkinje 'Superpara': Kad strah zavlada, ni najveća ljubav ne može pomoći!

Jutro u vili počelo je s najmlađim parom, Danijelom i Josipom, koji su se osvrnuli na odlazak Matee i Luke...

„Sad se sve smirilo u kući, nema više psovanja“, rekla je Danijela, a Josip je ipak zaključio da će mu Luka malo nedostajati. U to vrijeme Jana i Miroslav razrađivali su taktiku za daljnje pobjede te da će svakako morati biti dobri sa svima u kući. „Mislila sam, idemo u igru, bit ćemo najbolji, držimo se pri vrhu i tako ćemo doći do pobjede, ali ne ide tako“, komentirala je Čehinja i nastavila: „Što će nas biti manje, više ćemo se morati ulizivati.

Možda će nam to izvući glavu ako baš padnemo“, rekla je Jana i otkrila svoje favorite. „Najbolju igru igraju Bada i Toca. Ni s kim se nisu porječkali, a kad netko ispadne, onda čuješ što misle. Oni su lisci, ali mislim da im to neće poći za rukom jer će ih fizički izazovi stajati glave“, smatra par iz Garešnice.

'Nijedno jutro Hana i Goran nisu bili s nama na doručku'

Potom su Jana i Miroslav, Tina i Davor te Matea i Zvonimir počeli doručkovati, komentirajući kako ponovno nema Hane s njima. „Ona spava do 11. Mislim da to nije u redu“, rekla je Matea i natuknula kako bi „sindikat“ morao nešto poduzeti. „Nijedno jutro Hana i Goran nisu bili s nama na doručku. Hanu vidimo tek oko 12“, rekla je Jana i nastavila ogovarati Hanu. „Ona je vidovita“, nastavila je Jana, a Miroslav je predložio da bi ona s kim pije kavu - trebala i gledati u kavu. „Mogla bi nam to sve na japanskom reći“, zafrkavao se Davor, a potom je Zvonimir predložio da se ostave „glupih tema“ pa su počeli pričati tko što najradije doručkuje.

Goran vježbao wing chun da se riješi psihičkog tereta

Tema o doručku brzo je krenula u drugom smjeru. Naime, sad su se dotaknuli Gorana i zdrave prehrane. „On se fura na neke zamjenske pi*darije, lanena ulje, riža… Da je na selu, recimo, cijeli dan je u šumi na toj riži, pao bi u nesvijest“, rekao je Miroslav, a s njim su se složili ostali parovi. Istodobno, Goran je vježbao wing chun. „Morao sam uloviti malo energije na suncu“, rekao je i poslije u dnevnoj sobi razgovarao s Badom i Tocom o meditaciji, odbacivanju psihičkog tereta i straha.

„Mislim da je najgore kad ljude vodi strah“, rekla je Bada, a Goran se nadovezao: „Strah ne postoji, to je nešto što je čovjek naučio. Ne bi nas ničega trebalo biti strah, to je samo reakcija tijela.“ Potom su se dotaknuli svih „klasičnih strahova“; da nam je netko ispod kreveta, vještica, mraka, duhova, dubine… „Jako puno znači imati taj mir, smirenost u sebi“, rekao je Goran, a ostali su kandidati također komentirali čega se najviše boje. „Morski pas te ćapi za nogu“, uzbuđeno je komentirao Davor svoju fobiju i nasmijao ostale parove.

Goran komentirao da mu je neugodno što Hana i dalje spava

U to vrijeme Danijela i Josip su se kartali i komentirali kako se Hana još nije ustala. „Ovdje nisi kod kuće, ovdje postoje neka pravila kojih se moraju svi pridržavati“, rekla je Danijela, no Josip smatra da pravila postoje da se krše. Dotad se Goran družio s Tinom i Davorom i govorio im kako mu je neugodno što Hana još spava. „Svatko ima predrasude o nama da smo neke princeze i ne bih volio da ostane takva slika o nama. A Hana sve čini da se te predrasude utemelje i to mi je jako žao“, iskreno je priznao Goran, naglašavajući kako joj on želi najbolje. „Želim je zaštititi pred drugima, ali ako se ništa ne mijenja, onda i ja ispadnem glup.“

U novom izazovu kandidatkinje čekaju miševi, gušteri, zmije, žohari, ribe…

Došao je Enis, koji je nakon 3. ciklusa želio proći s natjecateljima njihovo trenutačno stanje na tablici. Prvi su Jana i Miroslav sa 38.000, a posljednji Bada i Toca sa 20.700 kuna. Potom je zamolio kandidate da se pozdrave sa svojim damama i odu u sobu za klađenje te im objasnio da će one morati složiti sliku od četiri dijela, a svaki dio fotografije nalazi se na različitom punktu. Naravno, da bi bilo kompliciranije, u zadatak su uključene i različite životinje; miševi, gušteri, zmije, žohari, ribe…

Toca vjeruje da je njegova Bada hrabra i na nju je stavio 4100 kuna, Josip je u Danijelu uložio 3100 kuna, a Goran misli da se Hana ničega ne boji pa je uložio 5500 kuna. Miroslav je također pokazao koliko vjeruje u svoju partnericu pa je uložio 5100 kuna, Zvonimir se odlučio za 4500 kuna, a Davor je uložio 4800 kuna.

Enis molio kandidatkinje da ne ozlijede životinje 

Prva su krenule Tina, Bada i Hana, koja je bila vidno uznemirena. Jana i Matea su hrabro krenule sa zadatkom, a Danijela je otkrila da joj je zmija bila najdraža životinja. „To ti je i kao najdraža prijateljica“, odgovorio joj je Josip, Enis ih je redom molio da ne ozlijede životinje.

Hana odustala od izazova: 'J​a to ne mogu, bojim se žohara'

„Ne bojim se ja ništa“, govorila je Jana, a Hana je samo ponavljala: „Ja to ne mogu, bojim se žohara.“ Premda ju je Goran ohrabrivao, nije bilo šanse da promijeni mišljenje jer je kroz suze govorila kako se boji te da neće gurnuti ruku unutra i naposljetku je odustala. „Mislio sam da će pokazati da nije neka princeza koja se samo zna šminkati“, rekao je Goran razočaran jer je samo njegova partnerica odustala a da nije ni probala. „Žena je čudovište, sve može napraviti. Zato trpam pare na nju“, ponosno je Davor komentirao Tinin uspjeh.

Hana i Goran nastavili su s prepiranjem i kad su se vratili u vilu jer Goran jednostavno nije mogao shvatiti da nije željela ni probati izvršiti zadatak. „Dok sam bila u osnovnoj školi, maltretirali su me tako što su mi ubacivali kukce u torbu, a imala sam i stah otprije“, plačući mu je objašnjavala Hana i nastavila: „Reagirala sam tako od straha jer imam astmu koju sam dobila od toga.“ No Goran je bio iznenađen što je prvi put u šest mjeseci veze vidi s pumpicom za astmu. „Onda se svega bojiš osim šminke“, odbrusio joj je Goran da bi Hana potom otišla iz prostorije i nastavila plakati zbog svega što joj je rekao.

Goran Hani: 'Smeta ti ako ti netko kaže da si samo princeza, a ništa ne radiš da to promijeniš'

Ostali parovi komentirali su zadatak i bili ponosni na svoje partnerice, a dotaknuli su se i Gorana. „Normalno da je Goran bio čudan na klađenju, od jutra je rastresen, nije mu dobro i nije sretan više ovdje. Žao mi ga je“, rekao je Davor te dodao da su svi ukućani šokirani Hanom, koja nije htjela ni probati izvršiti zadatak. Ipak, Goran je ponovno došao do Hane i ponovno joj pokušavao objasniti kako ona radi samo ono što joj je po volji.

„Smeta ti ako ti netko kaže da si samo princeza, a ništa ne radiš da to promijeniš. Kako možeš znati da nešto ne znaš ako nisi probala? To je ta tvoja negativnost“, nije odustajao Goran, kao ni ukućani. „Ona može puno naučiti od Gorana, ali ništa, samo make up…“, komentirao je Davor, a s njim su se složili Josip i Miroslav. Potom je Hana otvorila dušu: „Htjela sam da se ovdje malo bolje upoznamo i pokažemo kakvi smo zapravo“, a Goran se začudio kad je ona rekla kako misli da su se predstavili kao normalan par i da nisu uštogljeni.

Dečki u dnevnoj sobi nastavili su s pričom kako će se Hani njezino ponašanje obiti o glavu. „Ujutro mu plače, popodne mu plače…, ispast će da je frajer tuče, a on je Gospodin Savršeni“, govorio je Davor i nasmijao Josipa i Miroslava. Goran je svojoj dragoj i dalje objašnjavao zašto misli da griješi, da joj želi pomoći. „Uvijek sam ti bio podrška, ali tebi se ništa ne da, nemaš poštovanja prema drugima…“, nastavio joj je govoriti Goran, a ostali kandidati su zaključili da Hana može toliko toga naučiti od Gorana. „Sram me kako nekog tretiraš“, rekao joj je Goran i jako povrijedio Hanu.

Jana donijela pismo za Hanu

Potom je Jana prekinula neugodnu situaciju između para i donijela Hani iznenađenje. Riječ je o pismu koje joj je dao Enis i u kojem je pisalo da je zaslužila opuštanje i da može sa sobom povesti još jednu djevojku, a Hana je odlučila raspoložiti Danijelu. U to su vrijeme Jana, Matea i Tina razgovarale u jednoj sobi, a Davor, Miroslav i Zvonimir u drugoj. Tema su uglavnom bili Hana i Goran.

„Sad je na masaži, možda će se opustiti malo“, rekla je Jana, a dečki su u mislima već u finalu. „Najjače smo karike, prejaki smo“, složili su se preostali dečki u showu da bi kasnije Davor, Josip i Goran igrali šah i razgovarali koje im se slavne žene sviđaju. „Lidija Bačić mi je top“, rekao je Josip i nasmijao Davora, koji je priznao da on samo svoju Tinu gleda. „Shvaćam te, i ja sam takav. Ako nekog imam, ne želim sanjati o nekoj drugoj, ne treba mi to“, rekao je Goran, no najmlađi kandidat je shvatio kako je Goran pitao s kojom poznatom osobom želi spavati. „Što ćeš gledati u nju što je zgodna?!“ čudio im se Josip i nasmijao dečke.

'Ona je zabrijala da je celebrity, pa Madonna se ne ponaša tako'

U to vrijeme Hana i Danijela su uživale na masaži i razgovarale o dečkima. „Kad žena kaže da je gotovo, onda je gotovo, a ne kad to muškarac kaže“, tješila je Danijela tužnu Hanu, koja se bojala kako su ostali kandidati napunili Goranu glavu pričama o njoj. „On ne vidi da ja njega stvarno volim“, rekla je Hana, no Danijela misli da to neće biti tako i da će se ujutro sve promijeniti. Goran se u isto vrijeme jadao dečkima. „Ona je zabrijala da je celebrity, pa Madonna se ne ponaša tako“, rekao je Davor, a Goranu je žao što je ostatak ekipe iznerviran zbog njihova ponašanja. „Ponos je puno ljudi sahranio, a ja ne bih voljela da ponos sahrani moju priču“, zaključila je Hana.

Hoće li Hana i Goran riješiti razmirice ili će uvidjeti da nisu jedno za drugo te kakvu će taktiku za daljnji nastavak natjecanja smisliti ostali kandidati, pogledajte sutra u 21 sat na RTL-u u showu 'Superpar', a sve propuštene epizode te dodatni sadržaj pogledajte na RTLplayu

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

 

Reci što misliš!