SUPERPAR

Kome je hladna voda prodrla do mozga, a tko ima nadnaravne sposobnosti?

Počeo je novi tjedan za naše kandidate u showu „Superpar“, a tijekom doručka Matea i Zvonimir željeli su doznati više o paru iz Imotskog

„Danijela je bila slučajni putnik u mom autu. Moja prijateljica bila je Danijelina najbolja prijateljica i tako kroz priču - i eto ti. U sedam sati je kući došla“, na svoj je način Josip prepričao kako se upoznao s Danijelom, a Matea i Zvonimir su se složili da je to tipična priča za mlade koji su se upoznali tijekom izlaska. A i Toca se prisjetio početaka svoje ljubavi s Badom.

„Čim smo se upoznali, htjeli smo stalno smo biti zajedno. Kliknuli smo, i to je bilo to“, otkrio je Brođanin, a Bada je otkrila da je njezin suprug u mladosti bio zavodnik. „Ujutro sam išao u školu, a navečer radio kao DJ u nekom baru u Slavonskom Brodu, pa sam na taj način bio i nekakav ženskar. Upoznavši Badu, ona me polako počela mijenjati. Takve žene nema nigdje“, otkrio je i naglasio kako među njima nikada nije bilo ljubomore zbog čega je jako sretan.

'Za razliku od Josipa, Zvone je džentlmen'

A i Zvone se prisjetio svog prvog spoja s Mateom na koji je kasnio sat vremena. „Upoznali smo se i ona me odmah privatizirala. Čim me vidjela, rekla je: Tući ću te dok me ne zavoliš“, rekao je Splićanin, a Matea je željela naglasiti po čemu se razlikuje od ostalih dečki. „Za razliku od Josipa, Zvone je džentlmen“, rekla je trenerica fitnessa da bi potom otkrili kako im jako nedostaju njihova dva psa.

„Nemamo još djecu pa se vježbamo na njima“, rekli su, a Jana i Miroslav te Tina i Davor razgovarali su o djeci. „Najbolje je sad ovo odraditi kako treba i uopće se ne čuti s njima“, iskren je bio Davor za kojeg njegova Tina kaže da bi se slomio da ih čuje i odmah otišao kući.

Tina je rekla da nisu željeli ponijeti njihove fotografije jer bi im bilo još teže, a Miroslav im je odlučio pokazati svoju djecu. „Što smo dulje ovdje, sve nam je teže. Fale nam djeca“, rekla je Jana i otkrila da najviše sličnosti imaju upravo s parom iz Čabra. „Bitno da svi znamo za koga smo se došli boriti“, rekla je Tina i svi su se složili s njom.

'Nije sve ni u izazovima, ni sve u sportu, natjecateljskom duhu…'

Poslije su Josip i Davor pričali o nadolazećem izazovu te kako bi se trebali kladiti. „Josip je mlad i očito u životu nije imao puno bitaka, nije ni gubio ni pobjeđivao pa se ne zna nositi s ovim“, rekao je Davor dok je Josipa mučilo to što smatra da su Danijela i on bolji par od Bade i Toce koji su odustali, kako Josip kaže, od tri izazova. „Nije sve ni u izazovima, ni sve u sportu, natjecateljskom duhu… Gledam sve ovdje, došao sam ocjenjivati parove… Jesi ti vidio da se on ijednom zaderao na nju, da je dignuo ton na nju?“ tumačio mu je Davor, no Josip je ipak želio znati mišljenje većine.

'Bitno je da smo neka zlatna sredina da dođemo do finala'

U isto su vrijeme i Matea i Zvonimir pričali kako se i dalje drže svoje taktike otpočetka. „Bitno je da smo neka zlatna sredina da dođemo do finala. Pokušavamo ne ulagati previše“, rekla je Matea, a Toca smatra da novac nije najvažniji nego odnosi među ljudima u kući. „Što se tiče fizičke spremnosti, Bada i ja smo najslabiji i uvijek smo sigurni da ćemo ići u eliminaciju. Možda je to naša slaba karika, ali moguće je da je i najjača“, iskren je Toca. „Sreća nije toliko bitna i što se klađenja tiče. Trebamo uključiti mozak i vidjeti koliko dobro poznajemo svog partnera“, zaključila je Danijela.

'Ako ne znaju odgovore, ostavite ih pod vodom, što će vam?!'

Uskoro je došao Enis i pozdravio dame u petom ciklusu klađenja. U novom izazovu muškarci će biti vezani na kotaču, a ispod njih se nalazi bazen. Partnerice će im postavljati 20 pitanja, a oni moraju točno odgovoriti na 12. „Ako ne znaju, ostavite ih pod vodom, što će vam?!“ šalio se Enis. Bada je uložila 4100 kuna, Danijela 3533 kune, Jana 1000 kuna, Matea 800 kuna, a Tina 700 kuna. Dečki su dali sve od sebe i stoički podnosili potapanje u hladnu vodu, no zadatak im se nimalo nije svidio. „Ovo je najgori izazov“, rekao je Zvonimir, a i ostatak dečki slično je razmišljao.

Jana i Miroslav opet prvi

Kad su se vratili u vilu, Enis je pohvalio dečke da su bili dobri da su napokon znali sve o svojim partnericama i svi su prošli izazov. Jana i Miroslav na prvome su mjestu, a u eliminacije idu Danijela i Josip, koji imaju najmanje osvojenog novca pa su „crvenoj zoni“. Naravno, sve se to može promijeniti ako sutra budu prvi u zajedničkom izazovu i osvoje 5000 kuna.

Zatim je Enis iznenadio dame i rekao im da će im doći jedna gošća u posjet, a dečki su otišli na kat na piće, gdje su s Tocom razgovarali o ljubomori. „Vjeruješ li ti svojoj Danijeli?“ zanimalo je Tocu, a kad je Josip odgovorio potvrdno, Toci nije bilo jasno zašto je onda ljubomoran. „Da nisam ljubomoran, ne bih je volio“, dalje je objašnjavao Imoćanin, a dečki su ga zafrkavali što kaže da Danijela ne smije ni pričati ni plesati s nekim.

Vera Čudina otkrila je kako Tina ima „natprirodne sposobnosti“

U dnevnoj sobi djevojkama se pridružila vidovnjakinja Vera Čudina koja je s njima željela popričati o vezama, braku, odnosima… „Odmah mi to nije pasalo, ne volim pričati o tome“, rekla je Tina, a Vera je odmah istaknula kako vidi da je ona posebna i drukčija. „Jeste li vi svjesni svoje posebnosti?“ zanimalo je Veru, a Tinu je to baš jako dirnulo. Priznala je kako joj nedostaje samopouzdanja i da sebe krivi za to te da ima osjećaj kako je manje vrijedna.

Kad je o Matei riječ, Vera je, među ostalim, željela znati je li ljubomorna te razmišlja li o majčinstvu, a Jani je spomenula kako može biti sretna zbog odabira svog partnera, no i da je Miroslav posesivan. Kad je otišla, Vera je otkrila kako Tina ima „natprirodne sposobnosti“, no da to nije osvijestila, a nakon tog zanimljivog druženja, Čabranka je samo željela baciti se svom suprugu u zagrljaj.

Hoće li par iz Imotskog biti najbolji u sljedećem izazovu i maknuti se iz „crvene zone“ te koji će par imati najbolju taktiku za finale gledajte od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat na RTL-u u showu „Superpar“. 

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Reci što misliš!