Što nam donosi nova doza 'Superpara'? Otkrijte kome 'ladna voda u mozak udara!
RTL

SUPERPAR

Što nam donosi nova doza 'Superpara'? Otkrijte kome 'ladna voda u mozak udara!

Nakon izazova, djevojke će uživati u druženju s vidovnjakinjom Verom Čudinom

Kako je već počeo peti ciklus u showu „Superpar“, parovi su se jako zbližili pa su jedni s drugima podijelili neke zanimljive priče iz svog života. Tako su Danijela i Josip prepričavali kako su se upoznali, baš kao i Bada i Toca te Matea i Zvonimir, a Jana i Miroslav te Tina i Davor razgovarali su o svojim mališanima koje su ostavili kod kuće i koji im jako nedostaju.

No premda je jutro proteklo u opuštenoj atmosferi i druženju, čim su ostali sami, parovi su nastavili razgovarati o taktici i nadolazećem izazovu. Ovaj će put muškarci ponovno morati dokazati da dobro poznaju svoje bolje polovice, no potapanje u hladnu vodu otežat će im ionako težak zadatak.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A nakon izazova, djevojke će uživati u druženju s vidovnjakinjom Verom Čudinom, koja će im otkriti nešto što ni same nisu znale o sebi, a jednu će djevojku to posebno dirnuti pa neće nedostajati suza.

Tko će biti najbolji u današnjem zadatku i hoće li dame razočarati njihovi partneri doznajte večeras od 21 sat na RTL-u u showu „Superpar“.