SUPERPAR

Nitko se nije dobro proveo tko je naljutio bivšu vojnikinju Mateu!

Kiša se pobrinula da našim kandidatima u showu „Superpar“ jutro počne zanimljivije nego inače...

To se ponajprije odnosi na Tinu i Davora, koji su spavali u kamp-kući, probudili se mokri i pobjegli u vilu. A, kako kaže Enis, čini se da je to kraj „uklete kamp-kućice“, koja je izazvala toliko drame…

Potom su Tina i Davor razgovarali o klađenju te da se sad žele riješiti Bade i Toce kako bi imali pravo finale, baš kako su se na početku showa dogovorili sa „svojim klanom“. „Idemo dalje“, energično su komentirali, a potom su se svi okupili za stolom, gdje ih je Toca iznenadio doručkom. „Najbolji kuhari u kući. Takva ste jela radili kao da smo u Sheratonu“, rekao je Davor, a s njim su složili ostali ukućani. A potom su pohvalili i Zvonimira, koji super priprema roštilj i jaja.

Kreativni zadatak vrijedan tri tisuće kuna

Uskoro je došla Jana s pismom u kojem je pisalo da parovi imaju priliku izraziti svoju kreativnost, a najbolji mogu zaraditi 3000 kuna. Parovi trebaju izraditi lutku koja ima osobnost partnera s kojim su u vezi, a potom moraju osmisliti predstavu. „Nagrada je dosta primamljiva“, rekla je Jana dok muškarci na prvu nisu znali odakle bi počeli. „Što je ovo, ljudi moji?“ pitao se Davor, a Zvonimir je spremno odgovorio: „Ovo je kaos.“ No nakon prvotnog „šoka“, uhvatili su se posla. Za razliku od njih, djevojke su odmah imale viziju što žele napraviti. „Zadatak me veseli, baš mi je lipo, uživam“, rekla je Tina dok su se dame dogovarale kako će im lutke izgledati, uvjerene da dečki prave lutke i rugaju se s njima.

Jana i Miroslav i dalje prvi na ljestvici

Kreativnu zabavu prekinuo je Enis jer je došlo vrijeme za izazov, no prije toga prošli su stanje na ljestvici. Jana i Miroslav i dalje su prvi, a na posljednjem mjestu nalaze se Bada i Toca, a Enis je dodao da se u ovom ciklusu povećava ulog i da će svaki par, umjesto sedam, dobiti 10.000 kuna. Dame će morati napraviti hamburger u osam minuta, a njihovi će partneri pokazati smatraju li ih vrsnim kuharicama. Ali kako ne bi bilo tako jednostavno, dok spravljaju hranu, kandidatkinje će biti na pokretnoj traci. Potom je Toca uložio 5100 kuna, Miroslav 6300 kuna, Zvonimir 6500 kuna, a Davor čak 7000 kuna!

'Manje pečeno, ljubavi, znaš da volim krvavo'

Prva je u kuhinju došla Jana, no Miroslav se malo zbunio. „Nije hamburger tako lako napraviti“, rekao je, no uspjeli su izvršiti zadatak i prije isteka vremena. Sljedeći je na red došao par iz Slavonskog Broda i premda se Bada dobro snašla, Toca nije dobro upamtio redoslijed sastojaka i nisu prošli zadatak. „Najbitnije je da je jestiv“, rekao je Toca. Nakon njih došli su Tina i Davor, koji je nervozno hodao i naglas nabrajao sastojke. „Manje pečeno, ljubavi, znaš da volim krvavo“, rekao je Davor iako je priznao da je to govorio samo da budu brže gotovi da zapravo voli prepečeno.

„Bio sam u svom filmu, imao sam samo tablu sa sastojcima u glavi“, rekao je uzbuđeno. Enis ih je potom malo zafrkavao da nisu prošli zbog čačkalice koju su stavili u hamburger, a kad su doznali da se šali, Davorovoj sreći nije bilo kraja. Došli su Matea i Zvonimir, a Enis je odmah komentirao kako se vidi da Splićanka nikad nije pravila hamburger i oni, nažalost, nisu prošli zadatak. „Malo mi se pomiješalo u glavi“, rekao je Zvonimir dok je Matea ljutito nabrajala koliko je sastojaka morao upamtiti. „Idemo kući, što sad“, rekla je Matea kad je čula koliko je novca uložio i dodala: „Nema dobru memoriju i ne zna se kladiti.“

'Miki je legenda u zavođenju, on je naš mali dobri medvjed'

Kad su se vratili u vilu, Enis je pokušao oraspoložiti Mateu i Zvonimira pa je predložio da odglume svoj susret na autobusnoj postaji jer ionako moraju vježbati za predstavu. „Ona je bila ljuta, a on je bio strašno uporan, malo dosadno uporan“, komentirala je Tina njihovu scenu, a Enis mu je pomagao. „Bitno je da je malo nasmiješ“, govorio mu je dok su se ostali natjecatelji smijali, a Enis je potom glumio policajca koji spašava Mateu od manijaka. „Enis je odličan“, rekao je zadivljeno Davor. Potom su „na scenu“ došli Bada i Toca, koji će pokazati svoje glumačke sposobnosti dok reinterpretiraju svoj prvi susret, a poslije njih glumili su Jana i Miroslav.

„Miki je legenda u zavođenju, on je naš mali dobri medvjed“, komentirao je Davor i dodao kako je siguran da je Jana zavela njega, a ne on nju. Najsmješniji su, naravno, bili Tina i Davor. „Ja sam tebe zbario kod mene na novoj godini, pala si kao kruška“, prisjećao se Davor. „Mislim da bi njemu dobro sjela gluma“, rekao je Miroslav.

'Baš mi je slatka lutkica! Vesela je, ima dobre pramenove i frizuru'

Enis je bio zadovoljan njihovom glumom, no zanimalo ga je kakve su lutke izradili. „Ljepša je nego moja, pozitivno sam iznenađena“, rekla je Jana kad je vidjela svoju lutku, a potom su glumili jedno drugo. „kad sam ugledao svoju lutku, mislio sam da sam Ivan Krstitelj“, rekao je Toca, a Matea je i dalje bila ljutita zbog izazova pa joj se ni lutka nije svidjela.

„Nisi mi ni madež napravio“, rekla je Zvonimiru, koji je bio oduševljen svojom lutkom. „Baš je napravila čudo. Savršenstvo“, rekao je, a Tina se iskreno nasmijala kad je vidjela svoju lutku. „Baš mi je slatka lutkica! Vesela je, ima dobre pramenove i frizuru“, rekla je Čabranka, a Davor se divio svojoj lutkici. „Šokiran sam kako me Tina napravila, moja lutkica je nevjerojatna, kao da je iz tvornice izašla“, rekao je Davor, a potom su razgovarali kakvu će predstavu napraviti.

Kad će se Matea prestati ljutiti na Zvonimira i tko će napraviti najbolju predstavu, gledajte od 21 sat na RTL-u u showu „Superpar“.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Reci što misliš!