SUPERPAR

VIDEO - 'Miki je legenda u zavođenju, on je naš mali dobri medvjed'

Kad su se vratili u vilu, Enis je pokušao oraspoložiti Mateu i Zvonimira pa je predložio da odglume svoj susret na autobusnoj postaji jer ionako moraju vježbati za predstavu, a potom su glumili i ostali kandidati

Kad su se vratili u vilu, Enis je pokušao oraspoložiti Mateu i Zvonimira pa je predložio da odglume svoj susret na autobusnoj postaji jer ionako moraju vježbati za predstavu. „Ona je bila ljuta, a on je bio strašno uporan, malo dosadno uporan“, komentirala je Tina njihovu scenu, a Enis mu je pomagao. „Bitno je da je malo nasmiješ“, govorio mu je dok su se ostali natjecatelji smijali, a Enis je potom glumio policajca koji spašava Mateu od manijaka. „Enis je odličan“, rekao je zadivljeno Davor. Potom su „na scenu“ došli Bada i Toca, koji će pokazati svoje glumačke sposobnosti dok reinterpretiraju svoj prvi susret, a poslije njih glumili su Jana i Miroslav.

„Miki je legenda u zavođenju, on je naš mali dobri medvjed“, komentirao je Davor i dodao kako je siguran da je Jana zavela njega, a ne on nju. Najsmješniji su, naravno, bili Tina i Davor. „Ja sam tebe zbario kod mene na novoj godini, pala si kao kruška“, prisjećao se Davor. „Mislim da bi njemu dobro sjela gluma“, rekao je Miroslav.

A kako će se ostali parovi snaći u nadolazećim izazovima, ne propustite pogledati već sutra od 21 sat na RTL-u. Sve propuštene epizode možete gledati na RTLplayu

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Reci što misliš!