SUPERPAR

Zvone i Matea pokušali izgladiti odnose s Janom i Mirom: 'Uvijek na kraju dođe Zvone koji se ispriča'

'Mislim da Zvone zna da ona ne bi nama došla reći da je bila kao napuhani balon i da je možda pretjerala, ali uvijek na kraju dođe Zvone, koji se ispriča', komentirala je Jana

Zvonimir je odlučio razgovarati s Janom i Mirom. 'Htio sam riješiti jednu priču i nemojte misliti da smo Matea i ja loše raspoloženi… imamo svi svoje trzavice. Nemojte zamjeriti što su neki ljudi takvi kakvi su', pokušao se Zvone ispričati za sinoćnje Mateino ponašanje.

'Mislim da Zvone zna da ona ne bi nama došla reći da je bila kao napuhani balon i da je možda pretjerala, ali uvijek na kraju dođe Zvone, koji se ispriča', komentirala je Jana. Zvone je rekao da je Matea bila u PMS-u te ju je pokušao obraniti, ali Miro i Jana su bili ustrajni i rekli mu da se nije tako trebala ponašati.

'Prvi put otkad smo ovdje ja sam se naljutila na Zvonu, a svi se svađaju i psuju, a ja sam samo zašutjela', objasnila je Matea Jani. 'Ma tako je izgledalo kao da nam ne vjerujete da ćemo vas spasiti', rekla joj je Jana, a Matea joj je objasnila da je bila ljuta jer Zvone nije poštovao dogovor.

A nove epizode 'Superpara' gledajte od ponedjeljka u 21 sat na RTL-u!   

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Reci što misliš!