'Opasni izazov' izvukao najveće frustracije iz kandidata: Zašto ženama toliko smetaju prljave čarape?

SUPERPAR

'Opasni izazov' izvukao najveće frustracije iz kandidata: Zašto ženama toliko smetaju prljave čarape?

Tko je „magistar isprika“ i zašto će se Matea i Zvonimir neugodno iznenaditi na eliminacijama doznajte večeras od 21 sat na RTL-u u showu „Superpar“

Ušli smo u finalni tjedan showa „Superpar“ i kandidati se na različite načine nose s tom situacijom. Tina i Davor više su zaokupljeni lutkarskom predstavom nego kalkulacijama, Jana i Miroslav ogovaranjem, Bada i Toca ne opterećuju se eliminacijama za razliku od Matee i Zvonimira, koji su se pokušali opustiti tjelovježbom, no misli su im ipak zaokupljene samo nadolazećim izazovom i razmišljanjem hoće li „njihov klan“ održati obećanje ili će se večeras pakirati.

Uslijedio je „opasni izazov“, hod po mostu koji spaja dvije zgrade, a na kojem kandidati skupljaju želje i isprike svojih partnera. I premda se na prvu činio fizički zahtjevan, ispostavilo se da je važnije što je potaknulo kandidate da uvide najveće probleme u njihovu odnosu.

Tko je „magistar isprika“ i zašto će se Matea i Zvonimir neugodno iznenaditi na eliminacijama doznajte večeras od 21 sat na RTL-u u showu „Superpar“.

Reci što misliš!