NEUSTRAŠIVA ČEHINJA

Jana otkrila zašto se ne boji žohara: 'Uzgajali smo ih, to je hrana za gmazove'

Jana i Miroslav trenutno su najbolji par u showu 'Superpar', s najviše novca u kasici, a Enis je izjavio da više ne zna kako da ih slomi jer sve izazove prolaze s lakoćom

Enis nije mogao vjerovati da Jana nije ni trepnula dok su joj tijelo prekrivali žohari i zrikavci u izazovu 'gladne oči', koji je u sinoćnjoj epizodi stavljen pred kandidate 'Superpara'!

„Gdje si je našao? Daj makni ih barem iz uha i od usta! Ne mogu te gledati“, vikao je začuđeni Enis češkoj snahi iz Garešnice.

>>Sve za ljubav: Gutali 'bijele bubrege' i recitirali pjesme 

Da s kukcima nema baš nikakvih problema, gledatelji su mogli vidjeti još u izazovu u kojem je morala staviti ruku u terarij sa žoharima te izvaditi fotografiju, no sinoć je dokazala da joj ne smeta ni kada hodaju po njoj.

Jana je za RTL.HR objasnila zašto je bila tako mirna.

„Moji su bili uvoznici prije nego su se granice otvorile, uvozili smo i uzgajali životinje i žohare, to je hrana za gmazove. Imali smo sve, od hrčaka, zmija, paukova, bradatih agama… Sve što su kućni ljubimci“, rekla nam je Jana te dodala da to više nije tako otkako se zakon promijenio.

Uzgajali su žohare

„Moja mama je u Hrvatskoj oko 20 godina i ovdje ima tvrtku za proizvodnju akvarija i terarija. Uz to smo uvozili i životinje. Držali smo životinje i hranu za njih: žohare i cvrčke, afričke skakavce za gmazove te miševe za zmije“, ispričala je Miroslavova supruga.

Kukci joj nisu gadni jer je, kaže, radila s njima.

„Dok su po meni puzali, svi su se branili, ja sam mirno stajala, vidi se iz priloženog da mene to ne dira, vidi se po meni da sam ja s tim O.K. To je samo u glavi, znam da mi ništa ne mogu. Nije da se s tim mazim kao s kućnim ljubimcem, ali neću dizati paniku nekakvu“, kaže Jana.

Nečega se ipak boji

I dok je hrabra kada su žohari u pitanju, ipak ima 'slabu točku'.

>>Žohari i zmije izbezumili neke kandidatkinje 'Superpara': Kad strah zavlada, ni najveća ljubav ne može pomoći! 

„Najveći problem su mi bile zmije, ostalo mi je O.K. Imam strah u glavi da će me ugristi, iako znam da vjerojatno neće. Nije da se panično bojim, ali ako ne moram, neću ih dirati. Nije mi ugodno“, zaključila je Jana.

Što parove očekuje u ponedjeljak te tko odlazi kući pred samo finale, gledatelji će doznati idući tjedan od 21 sat. Sve propuštene epizode možete pogledati na RTLplayu!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Reci što misliš!