SUPERPAR

Matea i Zvonimir već su se vidjeli u finalu, no Davor je promijenio mišljenje!

Naon lutkarske predstave uslijedio je show - izbacivanje!

Tina i Davor od ranog jutra razmišljaju o svojoj predstavi i kako da je naprave što zanimljivijom. „Moramo unijeti malo živosti u taj razgovor da ljudima bude smiješno“, rekao je Davor dok mu je Tina objašnjavala kako joj nije nimalo lako glumiti njega. Nije im bilo lako ni odabrati temu, no naposljetku su se odlučili da će odglumiti prvi izazov - traženje ključeva u štali, a potom joj je Davor pokazivao kako ga treba odglumiti.

U to su vrijeme Matea i Zvonimir vježbali ispred vile i razmišljali o eliminacijama. „Današnji dan nije ugodan, ali nije da nas brine, nego je osjećaj malo glup“, rekao je Zvone, koji se ipak nada da će se spasiti ako budu najbolji u zajedničkom izazovu. Za razliku od njih, Jana i Miroslav bili su potpuno opušteni. „Mi ćemo biti najbolji“, rekla je Jana, a Miroslav smatra da je Badi i Toci cilj da se nekako provuku do vrha. Potom su nastavili pričati o Matei i Zvonimiru. „Dosta su griješili, nikad nisu imali svoju riječ. Lagali su, nesigurni su u sebe i u druge ljude oko sebe“, rekli su Premužići. Ipak, Matea i Zvonimir očekuju njihov glas. „Miro se zakleo u svoju djecu da će nam dati glas. Ako danas glasuju protiv nas, pokazat će da nisu ljudi“, rekao je Zvonimir.

'Oni jedu 14 jaja za doručak! Ja to imam dva tjedna u Čabru'

Tina i Davor u miru su doručkovali i komentirali kako je za sve natjecatelje odlučujući dan, a oni smatraju kako kući ide par iz Splita. I Bada i Toca su sami doručkovali i spremali sve ono što su „njihova djeca“ zaprljala sinoć.

Tina i Davor su se baš posvetili svom igrokazu pa su odlučili još malo vježbati - no odlučili su glumiti Mateu i Zvonimira jer im je to lakše. „Oni jedu 14 jaja za doručak! Ja to imam dva tjedna u Čabru“, čudio se Davor. „Ona je zmija“, govorio je Davor za Mateu, a Tina je dodala: „Nevjerojatno koliko Zvone nju voli, ja to još nisam vidjela. Uvijek pronalazi opravdanja za Mateu.“ Potom su nastavili glumiti Zvonu koji ide do preostalih parova kako bi ih molio da glasuju za njih. Jana i Miroslav također su vježbali svoj igrokaz, a Janu je najviše mučilo kako će oponašati Miroslavov glas.

'Malo me strah visine, nije mi baš svejedno'

Uslijedio je „opasni izazov“ u kojem će partneri, hodajući drvenim mostom koji spaja dvije zgrade, morati skupiti pet isprika i pet želja i poredati ih na ploču - naravno, odgovarajućim redoslijedom. „Malo me strah visine, nije mi baš svejedno“, govorio je Miroslav, koji je malo zapeo kad je slagao isprike, no uspješno su prošli zadatak. Sljedeći su bili Tina i Davor, koji je pokušao što brže sve skupiti, no most se ljuljao pa to nije baš išlo lako.

„Nisu me trebali ni vezati“, vikao je Davor. Tina je isprve složila želje, Davor je malo zapeo s isprikama, no uspješno su prošli zadatak. Na red su došli Bada i Toca, a Toca je malo usporio na sredini mosta jer se počeo jako ljuljati. Bada ga je bodrila riječima: „Samo za Matiju!“ i premda je i Toca malo zapeo s isprikama, sve je naposljetku dobro složio. Potom su stigli Matea i Zvone, a kako se Siščanka boji visine, Zvonimir je otišao na most pokupiti kartone. „Bio sam relativno brz i na dobrom smo putu da osvojimo zadatak“, rekao je Splićanin, iako je jedan karton pao s mosta, no on nije bio kriv. „Ja sam magistar isprika“, dodao je kad je isprve složio kartone.

Jana i Miroslav su se također dotaknuli nekih stvari u svom braku

U vili su Tina i Davor nastavili razgovarati o svom odnosu jer je Davora zanimalo kako se osjećala kad je morala staviti sve te riječi na ploču. „Znaš da ja mogu trpjeti, ali kad mi dođe dosta - onda je dosta“, rekla mu je Čabranka i nastavila: „I znaš da mi je ružno kad mi ispred nekog kažeš nešto ružno“, a Davor je obećao da to više nikad neće raditi, niti će biti bahat. „To samo ja znam koliko on to brzo zaboravi“, rekla je potom Tina, a Davor joj je iskreno priznao da nije baš znao da je prljave čarape toliko živciraju. „Znam da si stvarno iskren kad se rasplačeš“, zaključila je Tina.

Jana i Miroslav su se također dotaknuli nekih stvari u svom braku, a Čehinji najviše smeta što Miro svaki slobodan trenutak provodi na mobitelu umjesto da se druži s djecom. „Oni žele s tobom provoditi dan, osam su sati u vrtiću, nisi s njima cijeli dan“, rekla je Jana, a Miroslav se ispričao i rekao kako je uvidio u čemu griješi.

'Žao mi je što sam nas mojom nepromišljenošću doveo do eliminacija'

Zvonimir se ispričavao Matei jer nije vjerovao njezinoj intuiciji, odnosno kome treba vjerovati. „Žao mi je što sam nas mojom nepromišljenošću doveo do eliminacija“, rekao joj je, a Matea je dodala: „Bitna mi je isprika, ali ja se ne ispričavam baš puno.“ I oni su se dotaknuli prljavih čarapa, a Zvone je obećao da će se potruditi da ih više ne ostavlja po stanu.

Došlo je vrijeme za lutkarsku predstavu! Jana i Miroslav glumili su Janin odlazak u rađaonicu, Matea i Zvone ponovno su prikazali izazov koji nisu prošli, pečenje hamburgera, Bada i Toca dočarali su početak svoje ljubavi, a Tina i Davor vratili su kandidate na sam početak i prvi izazov u štali. Enis je morao odlučiti o pobjedniku i odabrao je Čabrane.

Jana i Miroslav svoj su glas dali Badi i Toci

Nakon smijeha red je došao i na eliminacije. „Kako stvari stoje, Miro i Jana daju glas Badi i Toci, a Davor i Tina nama, bit će izjednačeno i presudit će manji iznos. Vjerujem Davoru sto posto“, rekao je Zvone. Potom su se u sobu odvojili Jana i Miro te Tina i Davor i par iz Garešnice odmah je spomenuo Doru i Tonija kojima su obećali dati narukvicu i promijenili su mišljenje. „Ne vjerujemo, nisu stabilni ljudi, od riječi“, rekli su Premužići. „Sve se pretvara u kuću strave, a ne druženja, zabave i izazove. Bit će gadno“, rekla je Tina.

Jana i Miroslav svoj su glas dali Badi i Toci. „Ja o Jani i Miroslavu nemam nikakvo mišljenje, te osobe za mene ne postoje“, odrješita je bila Matea. „Ne mogu ti dati narukvicu. Dao bih ti je da ideš sam u finale, ali ne mogu ti dati zbog Matee. Od prvog je dana pokazala nepovjerenje prema klanu“, rekao je Davor. „Otkako sam upoznala Davora, znala sam da se toj osobi ne može vjerovati“, rekla je Matea, a Davor nastavio: „Moraš naučiti poštovati i cijeniti druge ljude.“ Zvonimir je bio povrijeđen i samo je rekao: „Ispao je pi*ka ispred cijelog Čabra.“

Davor: 'Ja igram igru od početka'

A Enisa je najviše zaintrigirala priča o klanovima. „Mi živimo u istoj kući, a nemamo pojma što se događa“, komentirali su Bada i Toca, koji su bili sretni jer su ostali u showu. „Mi bismo ovdje pobijedili da nam neki nisu zabijali nož u leđa. Srećom, da će to vaša djeca gledati“, rekla je Matea i razljutila Davora, a Zvone je nastavio: „Hvala vam što ste nam pokazali koliko ljudi mogu biti prevrtljivi.“

Kad su otišli Matea i Zvone, Enis je ostalim parovima čestitao na ulasku finale. Dotad su se Matea i Zvone pakirali i dalje pričali o Davoru. „Svaku riječ i obećanje je pregazio od prvog dana do danas, dno dna od osobe“, rekao je Zvone koji misli da su Matea i on sačuvali obraz. I Davor se osvrnuo na njihovo ispadanje. „Može Zvone misliti i pričati što hoće, Zvone je ispao zbog sebe i njihova ponašanja - i prema ukućanima i prema svima. Nisu igrali fer i pošteno“, rekao je i nastavio „Ja igram igru od početka.“ Matea i Zvonimir pozdravili su se samo s Badom i Tocom, a Matea je još dodala: „Jedino mi je žao što me Davor uspio natjerati da glasam protiv Dore i Tonija.“

A tko je pripremio najbolju taktiku za finalni tjedan, gledajte od 21 sat na RTL-u u showu „Superpar“.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Reci što misliš!