Davor ne žali što je izbacio Zvonu i Mateu iz showa: 'Zaslužili su to, bilo mi je dosta Mateina ponašanja'
RTL

NIJE MU ŽAO

Davor ne žali što je izbacio Zvonu i Mateu iz showa: 'Zaslužili su to, bilo mi je dosta Mateina ponašanja'

Iako su bili članovi klana 'Vukovi', Matea i Zvone sinoć su napustili 'Superpar'

U sinoćnjoj epizodi iz showa 'Superpar' ispali su Matea i Zvone, treneri fitnessa iz Splita. Iako su bili članovi klana 'Vukovi' s Janom i Mikijem te Tinom i Davorom, klan se okrenuo protiv njih. Eliminacije su bile vrlo burne, a padale su i teške riječi, posebice na relaciji Zvone i Matea - Davor.

>>Matea i Zvonimir već su se vidjeli u finalu, no Davor je promijenio mišljenje!

Pitali smo Čabranina zašto je prekršio dogovor i izbacio Splićane.

"Zaslužili su to. Izbacio sam ih jer nisu normalni. Ponašala se kao da smo u ratu, a ne u showu! Rekla mi je da je prisluškivala kada smo davali izjave, još se pohvalila time... Prisluškivali su i ispred soba i ispred prostorije za davanje izjava. Nisu normalni. Ona se svađala sa svima, radila drame... Kad je bio onaj izazov s burgerima, bila je bezobrazna prema svima, da ne pričam kakva je bila prema Zvoni. Izbacio sam ih jer mi je bilo dosta tog njenog ponašanja", rekao je Čabranin za RTL.HR.

Najviše mu je, kaže, zasmetalo kada su razočarani Matea i Zvone spominjali njegovu djecu.

"Što mi imaš djecu spominjati?" ljutito je izjavio Davor te dodao da će nakon izlaska iz showa po Čabru hodati uzdignute glave.

Nakon ispadanja para iz Splita, u finalu su ostali Tina i Davor, Jana i Miki te Bada i Toca.

Kakvi ih izazovi očekuju i tko će od njih na kraju ponijeti titulu prvog hrvatskog superpara, ne propustite gledati već večeras od 21 sat na RTL-u, a sve propuštene epizode pogledajte na RTLplayu.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Reci što misliš!