FINALNI TJEDAN

Indira Levak i njezin suprug Miroslav iznenadili kandidate 'Superpara': Davor legendarnu pjevačicu izbezumio svojim nastupom!

Parovi su ostali zatečeni kada su im se u boravku pojavili pjevačica Indira Levak i njezin suprug Miroslav

Nakon što su ispali Matea i Zvone, Davor i Tina komentirali su da su razočarani njihovim riječima. ''Da sam ispala, ja bih rekla: 'Hvala, ljudi, na lijepom iskustvu, a ne ovako''', rekla je Tina te dodala da je shvatila koliko joj je Davor važan i koliko je sretna što ga ima.

Parovi su ostali zatečeni kada su im se u boravku pojavili pjevačica Indira Levak i njezin suprug Miroslav te im otkrili da će ostati s njima do kraja tjedna, a u današnjem izazovu morat će pokazati svoje pjevačke sposobnosti.

''Njih dvoje vama služe kako bi vam postavili ljestvice''

Indira je odlučila pobliže upoznati parove, a Bada i Toca su zaključili da sad imaju dvije energične osobe u kući, aludirajući na Davora i Indiru.

Enis je parovima objasnio što ih čeka s Indirom i Miroslavom. ''Njih dvoje vama služe kako bi vam postavili ljestvice. Znači, nemate više pet, deset, dvadeset minuta za igru, nego kako vam oni zadaju ljestvicu, vi morate ispuniti zadatak, ako ste ispod njihove ljestvice - niste prošli.''

Došlo je vrijeme za klađenje u posljednjem ciklusu, a limit za klađenje je 10 tisuća kuna. Na tablici su prvi Jana i Miro s 84.200 kuna, Tina i Davor su odmah poslije njih sa 64.200 kuna, a Bada i Toca na trećem mjestu s 47.700.

''Nadam se da vaše žene vole pjevati kad se tuširaju jer će sad trebati upravo to raditi. Vi čujete samo njezin glas dok pjeva bez glazbe i morat ćete pogoditi o kojim je pjesmama riječ, s tim da morate pogoditi onoliko pjesama koliko će Miroslav pogoditi kada Indira njemu otpjeva'', objasnio im je Enis pravila.

Toca je uložio na muzičke sposobnosti Bade svih 10 tisuća kuna, Miro je uložio šest tisuća na Janu, a Davor pet tisuća na Tinu.

 Miroslav se trudio pogoditi što više pjesama

Indira je nastupila prva, a kad ju je zalio tuš hladne vode, bilo joj je teško započeti pjevati karaoke. Ipak, nije odustala, a Miroslav se trudio pogoditi što više pjesama te je na kraju pogodio devet od dvadeset.

Miro je pogodio 11 Janinih izvedbi, Davor čak 14 pjesama, a Toca 11, pa su na kraju svi prošli izazov, a Indira je Davoru poklonila CD s njezinim pjesama jer je vidjela da je njezin veliki obožavatelj.

Dečki moraju postati Indira!

Uslijedio je još jedan izazov koji je osmislila Indira - dečki moraju postati Indira na pet minuta, a ona će ocjenjivati njihov scenski nastup, karizmu, interakciju s ''publikom''!

Kad su dečki krenuli s nastupima, veliki pljesak dobio je Toca, ali Davor je bio poseban jer si je dao najviše truda, pa je imao čak i umjetne trepavice, nalakirane nokte i mini suknju što je izazvalo salve smijeha. Miro se nije obukao za nastup, no odradio je koreografiju, a Indira je pobjednikom proglasila Davora koji je dobio veliku čokoladu. ''Normalno da sam pobijedio jer sam najbolja trebica ovdje!'' smijao se Davor te dodao da je Indira bila potpuno izbezumljena njegovim nastupom.

A tko je pripremio najbolju taktiku za finalni tjedan, gledajte od 21 sat na RTL-u u showu „Superpar“.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Reci što misliš!