SUPERPAR

Muškarci su barem u nečemu nepogrešivi - znaju što njihove dame vole jesti!

Pretposljednji je dan za kandidate „Superpara“, kad ih očekuje žensko klađenje!

Tina i Davor su se lijepo su se naspavali i malo su opušteniji jer danas nema ispadanja parova. Potom su djevojke uživale u jutarnjoj kavi i ćakuli s Indirom. „I Miro i ja smo vođe i oboje volimo pobjeđivati, no ja sam pametna žena i povukla sam ručnu“, rekla je pjevačica dok su muškarci ispred vile razgovarali kako žene uvijek igraju na emocije. „Ako suza krene, gotovo je, da je ne znam što napravila“, rekao je Davor.

Bada i Toca na vrhu ljestvice

Ubrzo je došao Enis kako bi obavijestio natjecateljice o današnjem izazovu u kojem će muškarci morati jako dobro držati ravnotežu i ponovno pogađati što njihove žene vole. Trenutačno su na prvom mjestu Bada i Toca sa 20.000 kuna, drugi su Jana i Miroslav sa 16.000 kuna, a treći Tina i Davor sa 15.000 kuna.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I dok će muškarci voziti bicikl tri metra iznad zemlje, s jednom će kukom morati uzeti kutiju s jelom koje su njihove dame navele u upitniku. Indira i Miroslav morat će prvi proći izazov, a ostali natjecatelji morat će imati vrijeme kao oni ili bolje od njih. Bada je uložila sve na svog Tocu, Jana je uložila 4000 kuna na Miroslava, a Tina 7000 kuna na Davora.

'Bio je na pecanju neki dan, sigurno mu dobro ide!'

Prvo je Miroslav, kako kaže Enis, skoknuo po Indirino omiljeno jelo koje se sastoji od pića, predjela, glavnog jela i deserta, a Indira je za stolom čekala. Dvadeset kutija, a samo su četiri prave! „Bio je na pecanju neki dan, sigurno mu dobro ide“, vikala je Indira. Miroslav je imao malih problema oko pogađanja deserta, no bio je izvrstan i uspio je riješiti zadatak za osam minuta i osam sekundi!

Na red je došao Miroslav, koji je uspješno izvršio zadatak. Sljedeći se na bicikl popeo Toca i premda je pogodio sve što Bada voli jesti, zbog vremena nisu prošli izazov. Davor se malo zapetljao, no uspio je riješiti izazov. Kad je poslije Enis zbrojio rezultate, Jana i Miroslav imaju 104.200 kuna, Tina i Davor 86.200 kuna, a Bada i Toca 47.700 kuna. Enis je prije odlaska pozdravio parove i poželio im sreću prije finala.

'Neće biti lako s Tinom i Davorom u finalu. Jaki su, iznenađujuće jaki'

Poslije su Tina i Davor te Jana i Miroslav razgovarali o finalu. „Neće biti lako s Tinom i Davorom u finalu. Jaki su, iznenađujuće jaki“, rekli su Premužići za par iz Čabra dok oni misle: „Jana i Miroslav su gladijatori.“ Potom su pokušali pogoditi kakav ih izazov očekuje. „Želim pravu bitku sutra! Štitove, koplja, mačeve…“, rekao je Davor, a Tina misli da ipak neće biti tako strašno. U to je vrijeme Bada masirala Tocu kako bi ga „dovela u red“ za sutrašnji izazov. „Najbolje bi bilo da sam stalno ranjen“, šalio se Brođanin.

Ubrzani tečaj bodybuildinga za kandidate: 'Da nabace koji kilogram viška, mislim da bi izgledali fenomenalno'

Nastupilo je vrijeme da Miroslav pripremi muškarce za finale i pokaže im ubrzani tečaj bodybuildinga, a poslije će Davor i Miroslav imati malo „prvenstvo“. Dotad su cure pripremale zdravu večeru za dečke. „Ovo je moja svakodnevica, voli to povrće“, rekla je Indira dok je prala brokulu. U to vrijeme Miro i Davor trebali su se namazati uljem kako bi im Miroslav pokazao prave poze u bodybuildingu. „Da nabace koji kilogram viška, mislim da bi izgledali fenomenalno“, komentirao je Levak, posebno hvaleći Miru.

'Miki me iznenađuje od izazova do izazova'

Potom ih je Levak predstavio djevojkama, a oni su demonstrirali što su naučili. „Miki me iznenađuje od izazova do izazova. Jeste li vidjeli kako se to njemu sviđa? Jana je rekla da on u ovoj kući radi sve što nije za njega, njega je sram, a jeste li ga vidjeli sad?“ komentirala je Tina, a potom je Indira pokazala što su one njima pripremile. „Cure, odličnu ste večeru napravile“, rekao je Levak iako su na prvu pomislili kako su im pripremile teletinu. „Lijepo je tko to voli, ali nema tu sna“, rekao je Toca, a s njim se očito složio i Davor jer su obojica poslije morali poslije pojesti i malo salame.

A koji će par sutra biti fizički i psihički najspremniji za posljednju prepreku u showu te odnijeti titulu „superpar“ - gledajte sutra u velikom finalu od 21 sat na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.