Ostani doma

FINALE!

PRVI HRVATSKI SUPERPAR: Jana i Miro kući otišli sa 124 tisuće kuna!

Najizdržljiviji par je otišao doma sa 124.200 kuna!

U finalnoj epizoda showa 'Superpar' došlo je vrijeme za posljednji zadatak parova, no prije završnog izazova, parovi su se prisjetili svojih trenutaka iz showa dok su se pakirali. 'Hoće ti falit' malo soba Velebit, jesi se naviknula?' zanimalo je Davora, a Tina mu je rekla da hoće. 'Glava i srce su nam puni', zaključio je Davor. 'Sve pozitivno nosimo doma, naigrali smo se, zabavili…', komentirala je Jana, a Badu je zanimalo gdje će sada otići kamp-kućica dok je Toca već zaključio da bi bila idealna u njihovu vrtu. 'Uvijek smo htjeli imati kampicu kad smo bili mlađi, tako da ova kampica mora biti naša!' smijala se Bada.

U finalnu emisiju stigli svi parovi

Uslijedio je posljednji izazov, a u studio su pozvani svi parovi koji su sudjelovali u showu. Enis je popričao sa svima, a prvi su na redu bili Dora i Toni pa ih je upitao je li se njihov odnos promijenio poslije showa. 'Drugi kažu da vide razliku među nama, ali ja je ne vidim', komentirala je Dora njihovu vezu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Matea i Luka bili su sljedeći na Enisovoj listi. 'Ti si bila najdirektnija u ovoj emisiji, je li to razlog što si izašla ranije iz showa?, 'Pa sigurno mi nije pomoglo', rekla je Enisu Matea, a na pitanje hoće li se uskoro vjenčati rekli su da će se to sigurno dogoditi.

Stigli i Goran i Hana

Goran i Hana izazvali su dosta pozornosti u showu. Hana je komentirala kako ne bi ništa promijenila jer je ona u showu bila ona, a trzavice koje su imali u showu riješili su vrlo brzo.

Imoćani Josip i Danijela otkrili su Enisu da Josip nije promijenio stav da žene moraju biti u kući, a  on u 'kafani', a Matea i Zvone su Enisu rekli da bi se ponovno prijavili u show, ali ovaj put bez prijateljstva.

Bada i Toca

Prvi par koji se natječe za glavnu nagradu bili su Bada i Toca, a Enisu su otkrili da su ostali parovi ključ uspjeha što su ostali finalu te im zahvalili na tome. Zaradili su 47.700 kuna i ako pobjede, te novce nose sa sobom kući. Dio bi dali u humanitarne svrhe baptističkoj crkvi u Slavonskom Brodu, a ostalo potrošili na sebe i put u Denver.

Miroslav i Jana skupili 104 tisuće kuna

Drugi par koji se natječe za glavnu nagradu su Jana i Miroslav, a zaradili su 104.200 kuna. Novac bi potrošili na izgradnju kuće.

Treći par finalista su Tina i Davor , a skupili su 86.200 kuna koje bi potrošili na svoju djecu i sebe.

Pobjednik dobiva dodatnih 20 tisuća kuna

Došlo je vrijeme za posljednji izazov. 'Ne samo da će pobjednik osvojiti novce koje su sakupili nego će im na njihov iznos biti dodano još 20 tisuća kuna', otkrio im je Enis te objasnio izazov. 'Trebate dokazati da  možete preživjeti sve vremenske prilike ili neprilike. Zadatak je romantičan jer ćete se morati i grliti. Pred vama je torba teška 15 kilograma, a u prvom dijelu zadatka svatko mora držati jednu dršku od torbe - i to sve dok se ne izmjene sve vremenske nedaće. Tko izdrži najdulje s torbom u rukama s ponosom će odnijeti titulu superpara', otkrio im je Enis.

Bada i Toca iznenadili svojom upornošću

Nakon što su svi parovi podignuli teške torbe krenuo je izazov, a nakon 'suhog vremena' uslijedila je 'oluja' s hladnom kišom, no finalisti se nisu dali iako su bili mokri do kože. Odmah nakon oluje stigla je i 'hladna fronta', kad je u parove uperen veliki ventilator s hladnim zrakom i suhim lišćem da bi potom stiglo 'ljeto'. Vrući ventilatori zagrijali su finaliste, a Jana i Miro bili su u šoku vidjevši da Bada i Toca još uvijek stoički podnose izazov. Nakon grijanja po natjecateljima je počeo curiti i med te vrlo brzo i perje, koje im se lijepilo svuda po tijelu. 'Ja gledam njih oni još uvijek stoje, ne mogu vjerovati da mogu biti tako jaki', komentirala je Tina Badu i Tocu.

Tina nije mogla više podnijeti vremenske uvjete

Uslijedio je drugi krug vremenskih nepogoda i Bada i Toca su odustali te dobili veliki pljesak svih parova. Prošlo je 58 minuta, a Jana i Miro te Tina i Davor i dalje su stajali s torbama, a onda im je Enis rekao da od sada moraju imati i usne naslonjene jedni na druge. Ponovno je počelo sijevati i padati hladna kiša, a Tina je Davoru u jednom trenutku šapnula da joj je dosta te komentirala kako ju je bilo strah da se ne razboli jer joj je bilo jako hladno, a kod kuće je čekaju djeca. 'Dosta mi je', govorila je Tina Davoru, no on joj nije dao da odustane pa su ipak nastavili. Prošlo je sat i 20 minuta, a Enis je odlučio otežati im igru te im dodao još jednu torbu s istom kilažom koju su morali držati u drugoj ruci dok su se i dalje na njima izmjenjivala 'godišnja doba'.

Jana i Miro postali prvi superpar!

Tina je u jednom trenutku shvatila kako više ne može izdržati pa je spustila torbe i tako su Jana i Miro postali prvi hrvatski superpar! 'Da nije bilo njega, ne bih izdržala ni prvu kišu', rekla je Jana na kraju s osmijehom na licu.

'Novac je otišao tamo gdje je trebao otići i nije nam žao', rekli su Tina i Davor na kraju, sretni što su toliko izdržali, a Jana i Miro kući su otišli sa 124 tisuće kuna.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Reci što misliš!