Ostani doma

Šamani iz 'Života na vagi'

Jeste li ih prepoznali? 'Šumske ljude' Dolores i Antona iz 'Superpara' već ste vidjeli u jednom RTL-ovu showu

Dolores i Anton u 'Superpar' su ušli uz zvukove bubnja, što je mnoge podsjetilo da su ih već vidjeli

Gledatelji 'Superpara' u prvoj su epizodi pobliže upoznali natjecatelje Antona Rudana i Dolores Antić, a mnogi su ih i prepoznali, jer su ih već vidjeli na RTL-u, i to u posljednjoj sezoni showa 'Život na vagi'. Dolores (32) i Anton (45) tada su bili instruktori kandidata - Anton plavog, a Dolores crvenog - i poučavali ih jogi i preživljavanju u prirodi. 

''Bavit ćemo se nečim čime su se ljudi bavili tisućama godinama, povezat ćemo se s prirodom, dovesti duh i tijelo u jedan sklad'', rekao je Anton, znan kao 'šumski kuhar' ili 'lovac na bilje', dok je Dolores najavila kako će kandidatima "predstaviti životnu, odnosno, ženstvenu energiju." 

Bubnjali i šibali kandidate koprivama

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kandidati su, između ostaloga, glumili Maore, jeli bilje, hodali bosi po travi, vježbali jogu u šumi, a Maca i Gurka dobili su i šumski wellness: šibanje koprivama i stajanje u ledenoj vodi.

''Ja ću vas šibati malo po leđima i otvorit će vam se energija. Ona ima svoje iglice, koje će se zabosti u vaše tijelo i proteći će vam krv'', objasnio je Anton, no Maca i Gurka nisu bili oduševljeni. 

U 'Superpar' ušli sa stilom

Anton i Dolores kandidatima su priredili i bubnjanje šamanskim bubnjem, koje imitira otkucaje srca, a koje su predstavili i natjecateljima 'Superpara' pri samom ulasku u kuću. 

"Preko Krišne smo se upoznali, tantra nas održava, novac nam je sladak, hrana nam je uživanje svaki dan, a meditacija kada nismo zajedno", predstavili su se Anton i Dolores!

Kakvi će Dolores i Anton biti u showu 'Superpar', ne propustite gledati od ponedjeljka do petka od 21 sat na RTL-u!

 • Superpar - nova sezona

  zabavna emisija - Hrvatska/ Izrael - 2020.

  Ponedjeljak - četvrtak u 21 sat
  • Voditelj:
   Enis Bešlagić
  Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!