Ostani doma

Intervju

Tina plakala jer je muž nije prepoznao po mirisu, Mate otkriva: 'Taj dan su sve kandidatkinje imale isti dezodorans!'

Tina nije mogla zaustaviti suze jer Mate nije prepoznao njezin miris

Tina (30) i Mate Lenkić (37) u 'Superpar' su došli iz Zadra, a za svoju su se ljubav uistinu morali boriti protiv svih. Upravo zbog toga su jako povezani i uvijek jedno drugome čuvaju leđa, kao što su to pokazali u drugoj epizodi zabavne emisije 'Superpar'. 

Pokazali su i emocije, pogotovo Tina koja nije mogla zaustaviti suze kada Mate nije pogodio njezin miris. Pogodilo ju je to, kaže, jer je shvatila da provode premalo vremena zajedno. Za RTL.HR su rekli prve dojmove o showu te objasnili svoje reakcije... 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kakvi su bili dojmovi nakon prve emisije? Što kažu obitelj i prijatelji?

Nismo spavali od uzbuđenja! Svi kažu da smo super i, naravno, najbolji od svih. I da im se uz nas najviše sviđaju Ratka i Gordon.

Tko vam je od parova sjeo na prvu?

Nikolana i Marko, koji su odmah bili otvoreni za komunikaciju, a nakon njih Ratka i Gordon.

Tina, jučer si zaplakala u emisiji zato što Mate nije prepoznao tvoj miris? Zašto te toliko pogodilo, pa nije bio lak zadatak?

Tad me svašta nešto povrijedilo - ne toliko što smo pali taj zadatak, nego sam stekla dojam da je Mate sve te igre shvatio olako. On se smijao, zafrkavao i tad me to povrijedilo. I još sam pomislila, spavamo zajedno u krevetu, a ne zna ni kako mirišem!

Mate, znaš li sada koji parfem koristi Tina? 

Znao sam i tad! Ali taj dan su sve kandidatkinje imale isti dezodorans!

Tina, je li ti teško što je Mate toliko često na putu?

Takav mu je posao i već smo se naučili. Kad je na putu, stalno smo na telefonu, pogotovo kad vozi noću da ne bi zaspao, držimo se budnima... Imamo takve poslove i već smo naučili tako funkcionirati.

Tina, pozvala si Nikolanu na red zato što je rekla za Matu da je 'blago retardiran' - jesi li uvijek zaštitnički nastrojena prema svom suprugu? Brani li on uvijek tebe?

Tina: Otkako smo zajedno, napadali su nas sa svih strana pa je normalno da štitimo jedno drugo u svakom pogledu. Nikad ne damo jedan na drugoga. Pogotovo kad je riječ o nekoj reputaciji u društvu. Marko i Mate su se našem ženskom razovoru, naravno, smijali.

Mate: Znam ja da ona mene uvijek brani, tako i ja nju!

Tinu i Matu te ostalih sedam parova gledajte već večeras u trećoj epizodi zabavne emisije 'Superpar' od 21 sat na RTL-u!

 • Superpar - nova sezona

  zabavna emisija - Hrvatska/ Izrael - 2020.

  Ponedjeljak - četvrtak u 21 sat
  • Voditelj:
   Enis Bešlagić
  Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!