Ostani doma

Intervju

Marijeta i Balcano preselili su se u Austriju: 'I odavde svakodnevno pratimo 'Superpar'!'

Balcano i Marijeta upoznali su se na kavi kada je pjevač birao djevojku za spot - i zaljubili se

Marijeta Vorgić (20) i Stjepan Vujnović Balcano (26) dolaze iz mjesta Ivanovac pokraj Osijeka i pravi su primjer modernog mladog para. Upoznali su se kada je Balcano, inače pjevač, tražio djevojku za spot, a na kavi se pojavila Marijeta. Zaljubili su se i započeli vezu, a ona je sada, osim što je njegova najveća obožavateljica i njegova draga.

Marijeta i Balcano su se nakon snimanja 'Superpara', u kojoj ih gledatelji ovih dana gledaju, preselili u Austriju, a za RTL.HR ispričali su prate li i tamo ovaj zabavni show!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kad ste se odselili u Austriju? Zašto? Kako vam je ondje?

U Austriju smo otišli krajem lipnja 2020. Razlog je pripremanje nove pjesme i spota. U Austriji nam je prelijepo, svaku sekundu slobodnog vremena koristimo da odemo u Alpe kako bi se stvaralačka energija pretočila u prekrasnu pjesmu i video.

Balcano, koliko često nastupaš po klubovima?

Prije pandemije izazvane Covid-19 virusom nastupi po klubovima bili su svakog vikenda, no u trenutnoj situaciji koristim vrijeme za produkciju i stvaranje novih pjesama.

Ide li Marijeta s tobom na nastupe? Kako je njoj u Austriji?

Marijeta često putuje na moje nastupe, osobito kada su u pitanju velike diskoteke. Marijeti je u Austriji jako lijepo te vrijeme koristi za razgledavanje krajolika i posjećivanje raznih znamenitosti. Također nadograđuje svoje znanje o izradi noktiju putem online servisa. 

Pripremaš li album?

Da, novi album, prvi u karijeri, a izdavanje bi trebalo biti krajem 2020. godine.

Gledate li 'Superpar'?

Naravno, pratimo ga svakodnevno, kao i sve ostale objave na portalu i društvenim mrežama vezane za 'Superpar'.

Kako su reagirali vaši bližnji i prijatelji na vaše sudjelovanje u emisiji?

Kako sam poznat kao „čovjek od naroda“, većina prijatelja  i bližnjih reagirali su s istim pitanjem: „Zašto se već prije nisi prijavio u neki show?“ Među ostalim, naši su bližnji oduševljeni i ponosni na nas, kao i publika diljem Lijepe Naše. 

 • Superpar - nova sezona

  zabavna emisija - Hrvatska/ Izrael - 2020.

  Ponedjeljak - četvrtak u 21 sat
  • Voditelj:
   Enis Bešlagić
  Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!