Ostani doma

Intervju

Ozana i Ognjen: 'Nismo došli u 'Superpar' sklapati prijateljstva, nego se zabaviti i igrati!'

Ozana i Ognjen ponosni su na svoje ponašanje u 'Superparu'

Bračni par Ozana (33) i Ognjen Bičanić (35) u zabavnu emisiju 'Superpar' došli su iz Slavonskog Broda i roditelji su troje djece, a oboje su po zanimanju frizeri te imaju svoj salon. Ognjen se bavi brojnim hobijima, dok Ozana brine o kući i djeci, a u 'Superpar' su se prijavili kako bi se zabavili.

Za RTL.HR su progovorili o prvim dojmovima o showu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kakvi su vaši prvi dojmovi kad ste se vidjeli u emisiji?

Kad smo vidjeli na televiziji kako naš profil vrhunski izgleda, pomislili smo: Top! To smo mi! Kakvi smo bili unutra, takvi smo zapravo i vani. Nismo skloni tračanju, spletkarenjima i glumi da bismo se nekome svidjeli. Nismo došli u 'Superpar' sklapati prijateljstva, nego se zabaviti i igrati. Ovo je game show, a ne neka hipijevska družina koja izbacuje parove koji nisu skloni priklanjanju. Definitivno smo bili fer par.

Što kažu bližnji i prijatelji?

Cijeli Slavonski Brod i naši bližnji zadovoljni su kako smo prikazani kao par, što nismo spletkarili, odgovarali i psovali, što smo bili realni i svoji. Podrška je ogromna i na tome zahvaljujemo našim Brođanina!

Prepoznaju li vas stranke kad dolaze u frizerski salon? Imate li sad više mušterija?

Nas u Brodu dugo niz godina svi poznaju i znaju da smo skladna obitelj i frizeri. Posla smo uvijek imali zbog dugogodišnje tradicije.

Je li vam pomoglo što ste se pripremali prije ulaska u show? Naime, rekli ste kako ste gledali strane verzije 'Superpara'?

Prije ulaska u 'Superpar' čisto iz znatiželje interesirali smo se za strane verzije emisije, no nijedna igra nije bila identična.

Imate veliku obitelj s troje djece, no Ognjen kaže da želi još. Ozana, je li vam naporno biti zaposlena žena i majka? 

Jako je teško biti uspješna žena i majka troje male djece, ali uz Oljinu potporu, puno mi je lakše. I nema šanse da imamo više djece!

S kim ste se najviše sprijateljili u kući?

Ne možemo reći da smo se uspjeli s nekim sprijateljiti, ali možemo izdvojiti da smo upoznali jedan osebujan par - Antona i Dolores.

Što ćete zauvijek pamtiti iz showa?

Zauvijek ćemo pamtiti nama najdraži dio kad smo postali superpar prvog ciklusa!

Ozanu, Ognjena i druge parove ponovno gledajte već u ponedjeljak od 21 sat na RTL-u!

  • Superpar

    zabavna emisija - Hrvatska/ Izrael - 2020.

    • Voditelj:
      Enis Bešlagić
    Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!