Ostani doma

Pravi superpar

Daliborka i Matej ispričali kako uspijevaju sve sami s 24 godine: 'Žao mi je što ovoliko radim, voljela bih više biti s djecom'

Daliborka i Matej imaju 24 godine i sve što rade rade za dobrobit svoje dječice

Mladi bračni par Daliborka (24) i Matej (24), koji se natječu u zabavnoj emisiji 'Superpar', nedavno su za RTL.HR otkrili svoju tešku životnu priču, a sada su nam ispričali kako uspijevaju sve stići s obzirom na to da oboje puno rade kako bi prehranili svoju četveročlanu obitelj.

Ovako izgleda jedan njihov dan. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Budim se u pola 7, oblačim djecu i idemo na bus kako bih ih odvela u vrtić. Nekad nas Matej odveze, ako ne radi ujutro, no uglavnom idemo busom. Do pola 8 ostavim djecu u vrtiću, a u 15 do osam sam već na poslu'', opisuje Daliborka, koja radi kao konobarica u jednom pulskom kafiću u centru grada, svoj dan. No zna joj, priznaje, biti i puno teže kada radi dvokratno.

''Kada radim dvokratno, na poslu sam do 13, onda odem kući na brzinu skuhati ručak za djecu, pa natrag po njih u vrtić, pa doma ručamo i družimo se malo, a u međuvremenu dođe i Matej. Ili ne dođe'', objašnjava Daliborka. To ovisi, kaže, o Matejevoj smjeni u jednoj taksi službi, koja nije baš kratka - radi od 6 ujutro do 18 popodne, ili od 18 popodne do 6 ujutro.

Vezana vijest

Daliborka, Matej, Superpar, djeca, sinovi
Upoznali se u domu Daliborka i Matej iz 'Superpara' nakon teškog djetinjstva sami odgajaju dvoje djece: 'Sve djevojčice imale su mamu da im da savjet, ja nikad'

U tim slučajevima, nekada im prijateljica pričuva djecu do 18 sati kada ih preuzme Matej koji ih ujutro onda i vozi u vrtić. ''Vozi ih, ili ih ne vozi jer nekad zaspi, pa ipak ja moram ustati'', smije se Daliborka bez obzira na to što im je teško.

Uživaju u slobodnim trenucima

''Zna nam biti prenaporno, ali znamo da to radimo za našu obitelj, no bili bismo presretni kada bismo imali jednu poslijepodnevnu ili prijepodnevnu smjenu'', skromno će mlada mama. Ipak, kada se poklopi da su oboje slobodni, sa svoja dva mališana obožavaju provoditi vrijeme na plaži.

''Ako smo oboje slobodni, volimo ići na more od jutra do podne, pa onda radimo ručak, dođu prijatelji, ili šećemo, odmaramo i igramo se s njima'', opisuje svoj slobodni dan natjecateljica 'Superpara'.

I ona i Matej voljeli bi više vremena provoditi sa sinovima, no, kažu, trenutno im je bitno prehraniti svoju obitelj.

''Meni je jako žao što ovoliko radim, voljela bih biti više s njima. Voljela bi im više biti majka, ovako se osjećam kao da sam im prijateljica'', zaključuje vrijedna Daliborka.

  • Superpar

    zabavna emisija - Hrvatska/ Izrael - 2020.

    • Voditelj:
      Enis Bešlagić
    Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!