Ostani doma

Romantična priča

Dolores i Anton proslavili godišnjicu veze: 'Što reći za odnos koji počinje tako da vas angažira Mrle iz Let3?'

Dolores i Anton u vezi su četiri godine, a godišnjicu su proslavili upravo u 'Superpar' kući

Dolores Antić (32) i Anton Rudan (45), koji se u zabavnoj emisiji 'Superpar' mnoge zaintrigirali svojim stilom života, u šestoj su epizodi proslavili četvrtu godišnjicu svoje veze. Tom prilikom Anton je svojoj dragoj pripremio iznenađenje: doručak u krevet od bilja koje je pronašao oko 'Superpar' kuće. 

"Ona zaista najviše od svega voli da joj donesem doručak, na to se najviše topi", rekao je Anton koji je oduševio Dolores romantičnom gestom. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Anton je otkrio da su vezu započeli kada su oboje bili u vezama s drugim ljudima, a Dolores je za RTL.HR ispričala kako je točno izgledao njihov početak. 

Za sve je kriv - Mrle

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolores�Antich �� (@dolores_antich) on Sep 16, 2020 at 12:24am PDT

"Sve je počelo na glazbenom festivalu u Rijeci gdje smo radili zajedno. Antonu je to bio prvi ugostiteljski angažman na festivalu i bio je jako uzbuđen oko svega. Trebalo mu je pomoći da to sve izgleda cool. Imao je samo jedan lonac i vatru te kuhao juhu od koprive. Izgledao je smiješno, ali ljudi su dolazili i kupovali hranu kao ludi'', prisjeća se Dolores.

''Za naš susret odgovoran je i Mrle iz benda Let3, koji nam je nakon toga postao dugogodišnji prijatelj! On nas je pozvao da dođemo kuhati tu svoju travu na festival Hartera koji je organizirao. Hartera je bio jako otkačen dizjnerski festival s puno Mrletovih kreacija, a Anton je postao još jedan otkačeni dio cijele priče. Čovjek iz šume kuha koprivu ispred velikog jednoroga koji se vrti ukrug. Koja scena! Neću vam ni reći kako je izgledao taj rog na glavi od konja. Ništa slično nije se pojavilo na festivalima do tada!'' smije se Dolores.

Odlična kombinacija

Ona se, pak, za rad na festivalu prijavila na dan njegova početka i tako sasvim slučajno došla na Harteru raditi baš u Antonovu kućicu. A kako je Dolores dizajner-scenograf, odmah se uhvatila dizajna prostora, uređenju kućice i svega što je nedostajalo sirovom Antonovom projektu.

"Pogodili smo dobar odnos - Anton se bavio grubom tehničkom realizacijiom, a ja nježnijim dizajnom i otkačenim vizualom", otkriva Dolores, koja je tada od starih suncobrana napravila velike tratinčice koje su okruživale prostor u kojem su Anton i ona radili.

"Tako smo postali djeca cvijeća, a atmosfera zabave, ludila, dizajna, glazbe i otkačenosti prožima se kroz naš odnos svih ovih godina. Što reći za odnos koji počinje tako da vas angažira Mrle iz Let3? Ne može to biti normalno, ali može biti jako zabavno, neobično, ali prosudite sami", zaključuje Dolores. 

Bolji su zajedno

Iako je među njima dobna razlika od 13 godina, Dolores kaže kako se ona uopće ne primjećuje. Ono što je važno jest da se međusobrno čine boljim osobama, što oboje kažu. 

"Dao sam joj indijansko ime Čudesne Kapi, jer ona je poput lijeka kad kapnu", kaže Anton te dodaje kako je zbog Dolores "niknulo cvijeće u njegovu srcu." 

"Anton me je svakako promijenio na bolje i osjećam da iz godine u godinu, kako provodim vrijeme s njim, rastem", kaže Dolores. 

Kako će Dolores i Anton proći nove zadatke, ne propustite gledati u zabavnoj emisiji 'Superpar', od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat na RTL-u!

  • Superpar

    zabavna emisija - Hrvatska/ Izrael - 2020.

    • Voditelj:
      Enis Bešlagić
    Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!