Ostani doma
Dolores i Anton: 'Zdravlje veze ovisi o slobodi izražavanja; moramo biti protočni'

Šumski par

Dolores i Anton: 'Zdravlje veze ovisi o slobodi izražavanja; moramo biti protočni'

Dolores i Anton ispričali su nam ponešto o svom odnosu

'Šumski' par, Dolores i Anton, odlučili su podijeliti s čitateljima RTL.HR-a svoju tajnu uspješne veze, ali i otkriti tko je od njih dvoje romantičniji te što znači kada Anton kaže da bi ljudi trebali biti više 'protočni'.

Neki odgovori bi vas mogli i iznenaditi!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tko je od vas dvoje romantičniji i što ste romantično napravili jedno za drugo?

DOLORES I ANTON: Anton je romantičniji više u pjesmama i šekspirovskom pristupu, a Dolores u darivanju i stvaranju romantične atmosfere.

DOLORES: Anton je za jedan moj rođendan stavio sve naše slike na stablo i naveo me da se penjem do vrha skupljajući ih, jednu po jednu, slažući ih po toku života. Poklon me je čekao na vrhu tog stabla.

A ja sam mu jednom poklonila kutijicu sa svim nekim malim stvarčicama koje sam skupljala s naših zajedničkih festivala i evenata... Bonovi za hranu s Outlook festivala, šareni kamenčić sa zida Hartere… Zakopala sam je i on je morao pronaći škrinju s blagom!

Koja je za vas tajna kvalitetne, zdrave veze?

ANTON: Za mene je povjerenje jako bitno i zaštita tamo gdje smo slabi. Lako je biti u vezi sa nekim kome možeš pokazati svoje slabosti i tko ih nježno štiti i pomaže ti da ih pretvoriš u snagu. Zdravlje veze ovisi o slobodi izražavanja. Zdrava veza ima svjetlo i mrak i ne boji se izazova da to pokaže. Najzdravija veza nije veza koja završava na dvije strane već raste, razvija se i buja poput bilja, a za to nam je potrebno i sunce, i mrak, i voda. Moramo biti protočni...

DOLORES: Za kvalitetnu i zdravu vezu potrebna je kvalitetna i zdrava komunikacija. Iniciranje razgovora u što više prilika. Pronalaženje problema i identificiranje potreba te promatranje može li naš partner te potrebe zadovoljiti i koji je izvor tih potreba uopće. Rad na sebi je esencija. 

Što volite raditi zajedno u slobodno vrijeme, tj kako ga provodite?

DOLORES I ANTON: Zajedno provodimo vrijeme u smišljanju novih projekata s temom zdravog načina življenja. Smišljamo nove aktivnosti i tehnike s kojima pomažemo drugima pronaći sebe, svoju povezanost s prirodom i sa svima koji ih okružuju.

Trenutno smo u Zagrebu i radimo na otvaranju novog healthy huba u Radničkoj! Jako uzbudljivo!

  • Superpar

    zabavna emisija - Hrvatska/ Izrael - 2020.

    • Voditelj:
      Enis Bešlagić
    Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!