Ostani doma
Nije bitno jesi li mesožder ili vegetarijanac - važni su dobar njuh, okus i pamćenje
RTL

Suze zbog janjeće glave

Nije bitno jesi li mesožder ili vegetarijanac - važni su dobar njuh, okus i pamćenje

Jučer su 'Superpar' napustili najstariji natjecatelji, Jelena i Mirko, a iako su mnogi smatrali da su oni bili ti koji su dizali tenzije u kući, u večerašnjoj će epizodi na tapetu doći netko drugi.

Izazov koji očekuje parove dokazat će kako nije bitno jesi li mesožder ili vegetarijanac, nego da imaš dobar njuh, okus i pamćenje. Naravno, neće svima jednako dobro sjesti zadatak u kojem baš ništa ne vidiš, a moraš kušati 'delicije' poput svježe janjeće glave te to opisati partneru pomoću asocijacija. Bit će večeras i svađa i suza! Dok će neki podbaciti u izazovu, drugi će se iznenaditi svojim izvanrednim osjetilnim sposobnostima, za koje su mislili da ih nemaju.

A osim neobičnog izazova, u jednoj od prostorija kuće 'Superpara' doći će i do prave male revolucije. Naime, jedan par odlučit će zanemariti pravila showa te neke stvari uzeti u svoje ruke. Hoće li to utjecati na njihovo daljnje sudjelovanje u showu, hoće li zbog svog ponašanja biti kažnjeni te kako će ostali parovi reagirati na odluku koju su 'revolucionari' svojevoljno donijeli, ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Superpara' večeras od 21 sat na RTL-u.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

  • Superpar

    zabavna emisija - Hrvatska/ Izrael - 2020.

    • Voditelj:
      Enis Bešlagić
    Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!