Ostani doma
Josip osobu koja mu je pošpricala felge prijavio policiji: 'To je napravio netko tko je ljubomoran'
Privatne fotografije

Za RTL.HR

Josip osobu koja mu je pošpricala felge prijavio policiji: 'To je napravio netko tko je ljubomoran'

Josip je bez problema oprao felge, a nepoznatog počinitelja prijavio policiji

Nakon što je Danijela Dragović iz prve sezone 'Superpara' objavila da je njenom dečku Josipu Ajduku netko uništio felge na automobilu, Josip je za RTL.HR ispričao što se dogodilo. 

Vezana vijest

Josip Danijela felge
Obojili ih Imoćanima iz 'Superpara' uništili felge: 'Koliko ljudska zloća može biti jadna i bijedna'

"Na parkingu sam vidio da mi felge nisu nešto u redu. Kada sam došao bliže do auta, vidio sam da ih je netko išarao sprejom. Špric kitom (primerom) i crnim matiranim sprejem. Nisam se zabrinuo niti malo, nego smo se svi počeli smijati. Nije me razljutilo jer sam ih nakon toga nitro razrjeđivačem i krpom obrisao bez ikakvih problema. Dogodilo se u subotu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mislim da je to netko napravio tko je ljubomoran, ljubomorna duša koja nije ništa postigla u životu za razliku od mene, ili samo iz “zezancije”, kome se ne sviđa moja atraktivna boja felgi. Kao što sam naveo, obojene su primerom sve 4, znači to je znak da su polupripremljene za drugu boju i da mijenjam boju", rekao je Josip te dodao kako je nepoznatog počinitelja prijavio policiji.

A ima i poruku za njega: "Ovim putem poručujem osobi koja je to napravila da sljedeći put meni dođe i suoči se sa mnom lice u lice, a ne pasti ispod mog nivoa i auto mi šarati."

  • Superpar

    zabavna emisija - Hrvatska/ Izrael - 2020.

    • Voditelj:
      Enis Bešlagić
    Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!