Ostani doma
Marijeta i Balcano nakon finala 'Superpara': 'Oboje smo doznali da manje trebamo vjerovati ljudima koje kratko poznajemo'
RTL

Intervju

Marijeta i Balcano nakon finala 'Superpara': 'Oboje smo doznali da manje trebamo vjerovati ljudima koje kratko poznajemo'

Marijeta i Balcano došli su do finala, no nisu prošli u superfinale. Za RTL.HR ispričali su svoje dojmove o showu.

Kakav je bio osjećaj prisustvovati zadnjim eliminacijama, a znali ste da ste najbolji i sigurni? Naime, ranije taj dan ostali su natjecatelji komentirali kako nije pravedno da vi ostane u finalu.

Osjećaj je bio dobar jer se nismo morali brinuti. Ostali natjecatelji nisu bili sretni zato što mi ulazimo u finale, ali to nas nije previše zamaralo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kad biste pali neki izazov, uvijek ste burno reagirali, no brzo biste se i pomirili sa svojom djevojkom - reagirate li tako i u vašim svakodnevnim razmiricama? Biste li za vas rekli da ste strastven par?

Naša je veza i privatno dinamična i jako dobro funkcioniramo. S obzirom na to da smo najkraće od svih ostalih parova zajedno, mislim da smo se pokazali i više nego dobro.

Trenutno živite i radite u Austriji, mislite li ondje ostati dulje? Kako ste se snašli?

Austrija je prelijepa zemlja i odlično smo se snašli. Sviđa nam se što je Austrija dobro organizirana država s puno poslovnih mogućnosti.

Koliko često idete u Slavoniju?

Kad god nam se ukaže prilika i kad nam obaveze dopuste.

Kakve su reakcije vaših bližnjih na sudjelovanje u 'Superparu'? A vaše?

Naši su bližnji sretni i ponosni na nas. Mi smo također zadovoljni ovim showom.

Koji ćete zadatak zauvijek pamtiti? Koji vam je bio najbolji, a koji najgori?

Zauvijek ćemo pamtiti zadatak kada smo bježali iz zatvora jer nam je bio najbolji. Najgori nam je zadatak bio onaj s pitanjima i polijevanjem.

Kakav vam je bio finalni zadatak? Jeste li bili razočarani što ste ispali prije nego što se došli do superfinala?

Finalni nam je zadatak bio odličan, ali barem da u njemu nije bilo slaganje slike jer nas je to slaganje stajalo tijekom cijelog showa! To nam baš ne ide. Nismo bili razočarani što nismo ušli u superfinale i drago nam je zbog ostalih superfinalista.

Kako je sudjelovanje u 'Superparu' utjecalo na vaš odnos?

Sudjelovanje u 'Superparu' još nas je više zbližilo i ukazalo nam na stvari na kojima trebamo još poraditi kao par.

Što ste doznali jedno o drugome te o sebi kao paru?

Oboje smo doznali da manje trebamo vjerovati ljudima koje kratko poznajemo.

Koju ste pouku izvukli iz ove avanture?

Pouka nam je: "Uzdaj se u se i u svoje kljuse". Ukratko!

 Jeste li zadovoljni što su pobijedili Ratka i Gordon?

Zadovoljni smo pobjedom Ratke i Gordona jer su kroz cijeli show grebli i rukama i nogama do pobjede, bez obzira na godine.

S kim ste se najviše zbližili u kući? S kim se čujete i poslije showa?

Najviše smo se zbližili s Ozanom i Ognjenom te s Tinom i Matom. S ta dva para se čujemo i nakon showa.

Balcano, volite snimati duete i već ste snimili s raznim poznatim pjevačima diljem regije. S kim biste sljedećim voljeli snimiti duet? Imate li neki već u planu? Kako ide snimanje albuma?

Imam nekoliko dueta s poznatim balkanskim pjevačima i volim raditi duetske pjesme. Idući duet volio bih snimiti s Majom Šuput zato što Maja ima hit koji se zove 'Hej, Balkano' i mislim da bismo mogli napraviti dobar nastavak te priče. Na albumu se radi punom parom i uskoro će ugledati svjetlo dana.

Osim pjevanja, bavite se i produkcijom spotova, posuđujete svoj glas i jako ste dobri u tome - kad ste se počeli time baviti i zašto?

Glazbenom, video i grafičkom produkcijom počeo sam se baviti s 15 godina. Glas za reklame i videoteasere posuđujem pet godina.

Koji su vaši poslovni planovi?

Poslovni planovi za iduću godinu su proširivanje glazbenog studija u Hrvatskoj i otvaranje luksuznog kozmetičkog salona. Balcano ostaje u glazbi, a Marijeta kreće u samostalni posao sa salonom.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!