Ostani doma

Opa

'Gospodar prstenova': Ante je otkrio da mu je brak sa Celine treći po redu!

Celine i Ante u braku su dvije i pol godine, a upoznali su se preko prijateljice putem interneta

Vezana vijest

Celine i Ante Karin, kandidati showa Superpar. trece sezone
Ljubav preko interneta Ante ispričao kako su se on i Kenijka Celine upoznali: 'Morao sam odlučiti hoću li je oženiti ili vratiti nazad'

U 'Superparu' je napeto jer će jedan par napustiti show, a na popisu su se našli i Celine i Ante te Lili i Ćiro. Ante i supružnici Lili i Ćiro razgovarali su o odnosima u kući, a Ante se našalio kako mu je Celine prigovorila jer nije džentlmen kao Ćiro. A onda je otkrio jednu zanimljivost o sebi. 

Vezana vijest

Celine i Ante Superpar
SAMO NA RTL-u Celine i Ante stižu u 'Superpar': 'Za razliku od ostalih parova, mi se još držimo za ruke'

"Ćiro, uništit ćeš mi brak. Ovo mi je treći, nemoj da bude i četvrti. Gospodar prstenova", rekao je Ante, a Lili i Ćiro su se od srca nasmijali njegovoj izjavi. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ante je već ranije spomenuo kako mu je nadimak Žigolo jer je u mladosti, objasnio je, uvijek bio okružen lijepim ženama. "Katkad sam se osjećao kao komad mesa", priznao je Ante, dok je Celine rekla da ne zna mnogo o prošlosti svog supruga.

Ipak, međusobno si vjeruju i poštuju se i zbog toga je njihov brak skladan, usprkos problemima s različitim jezicima. Naime, Celine je Kenijka i govori svahili te malo engleskoga, no naučila je i podosta hrvatskog. 

 • Superpar - nova sezona

  zabavna emisija - Hrvatska/ Izrael - 2021.

  Ponedjeljak - četvrtak u 21.15 sati
  • Voditelj:
   Enis Bešlagić
  Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!