Ostani doma

Neugodne svađe

ANKETA - Odnosi u vili su kritični: Što mislite o ponašanju klana prema drugim parovima?

Otkako je nastao klan Naša mala kafana, odnosi u 'Superpar' vili su sve samo ne bajni

Situacija u 'Superpar' vili nije nimalo idilična - parovi su se podijelili na dva klana, a najneugodniji odnos je onaj s novim parom, Andrejom i Davorom. Njih, čini se, klan Naša mala kafana želi što prije izbaciti iz igre. 

Andreja, koja je priznala kako nema dlake na jeziku, već je prvog jutra ušla u konflikt i to s Admirom koja joj je večer ranije u kasnim satima kucala po vratima sobe.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Probudila si me iz sna. Ne možeš mi dolaziti u sobu u ponoć, jedan. To nije lijepo ni kulturno", rekla je Andreja, a da neki stanari nemaju bontona slaže se i Andrejin suprug Davor. 

"Toj mlađariji fali puno poštovanja prema mladim osobama. Nisu ni kulturni ni komunikativni", rekla je Andreja. 

Xiang se složio kako nije bilo lijepo da je Admira budi, ali stao je u obranu svoje djevojke i smatra kako joj je mogla lijepo reći da joj to smeta, a ne je napasti. 

Situacija je napeta

Ubrzo nakon ove svađice došlo je do neugodne situacije na relaciji Ćiro - Miron. Naime Ćiro je pred svima rekao da bi nove stanare htio upoznati s kućnim redom, odnosno, upozoriti ih da moraju spremati i čistiti za sobom, kako je dogovoreno već nekoliko puta među stanarima. Podsjetimo, Iva i Sandi, Miron i Anamarija i Lili i Ćiro otpočetka se žale kako samo oni čiste i spremaju kuću, dok drugi parovi ne. 

Upravo je Miron bio taj koji se žalio kako samo on prazni smeće, a Ćiro je rekao da je on i sazvao sastanak na kojem je dogovoreno da će svi sudjelovati u održavanju zajedničkih prostorija. 

No čini se kako je sve to odjednom zaboravio, jer kada je Ćiro spomenuo kućni red, Miron se posprdno nasmijao i rekao kako nema pojma o čemu govori. 

"Ja sad prvi put čujem za kućni red. Nikad nismo spomenuli kućni red. Ne znam otkud sad ta priča. On je rekao ono što mi sve već radimo. Ispadne i podlo, kao, sad ću se ja približiti bolje novim stanarima na način da popljujem druge stanare", rekao je Miron. 

Članovi klana, kojima Andreja i Davor nisu simpatični jer puno pričaju i zbijaju šale, stali su jedni drugima  u obranu. 

"Svi nekako pospremaju, osim gospođe Silvije i Antonija, oni još nisu shvatili da i oni žive u ovoj kući", rekao je Sandi. 

Davor je, perući, suđe rekao kako "bonton ili imaš ili nemaš", na što je krenula nova runda posprdnih komentara. 

"Dobrodošli u mudrosti s Davorom", rekla je Marija, a njen dečko Mario je dodao: "Kad smo već kod poslovica - Svakog gosta tri dana dosta", rekao je te otvoreno dao do znanja kako novi stanari nisu dobro došli. 

Što mislite, ponašaju li se članovi klana lijepo prema novim stanarima? 

Slažete li se s ponašanjem klana prema drugim parovima?

Rezultati
Da, to je samo igra i imaju pravo izbaciti onoga tko im se ne sviđa: 284 odgovora
Ne, bezobrazni su i ružno se ponašaju: 294 odgovora
 • Da, to je samo igra i imaju pravo izbaciti onoga tko im se ne sviđa:

  49% (284)

 • Ne, bezobrazni su i ružno se ponašaju:

  51% (294)

Vrati se na glasanje

 

 • Superpar

  zabavna emisija - Hrvatska/ Izrael - 2021.

  • Voditelj:
   Enis Bešlagić
  Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!