Ostani doma
Celine iz 'Superpara' objavila fotografije iz Kenije: Upoznajte njezinu obitelj
Privatna fotografija

Daleka domovina

Celine iz 'Superpara' objavila fotografije iz Kenije: Upoznajte njezinu obitelj

Celine i Ante prvi su ispali iz 'Superpara'

Vezana vijest

Celine i Ante Karin, kandidati showa Superpar, trece sezone
LJUBAV NEMA GRANICA Celine iz 'Superpara' dolazi iz Kenije, a evo zašto se zaljubila u Hrvatsku!

Celine i Ante Karin, prvi par koji je napustio treću sezonu zabavno-natjecateljske emisije 'Superpar', po izlasku iz showa vratio se u Knin u svoju svakodnevicu. Supružnici su za RTL.hr otkrili kako im je sudjelovanje u showu bilo divno iskustvo, usprkos tome što su, smatraju, ispali na nepošten način. 

A dok par uživa u novostečenoj slavi i čestitkama prijatelja i poznanika, Kenijka Celine na društvenim mrežama s pratiteljima dijeli fotografije iz svog života. U posljednjoj objavi tako je pokazala svoje sestre i braću. 

Vezana vijest

Celine i Ante Karin, kandidati showa Superpar. trece sezone
Ljubav preko interneta Ante ispričao kako su se on i Kenijka Celine upoznali: 'Morao sam odlučiti hoću li je oženiti ili vratiti nazad'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Obitelj", napisala je kratko uz fotografiju nastalu u Keniji. Celine, punim imenom Celestine Akoth Otieno, odrasla je u Mombasi – za nju, najsrdačnijem mjestu na svijetu. ''Odgajana sam s ljubavlju mame i tate kao i svoje braće'', kaže Celine koja ima još dvije sestre i tri brata, koji žive u Keniji.

Podsjetimo, Celine i Ante upoznali su se preko interneta zahvaljujući zajedničkoj prijateljici, a prije dvije i pol godine su se i vjenčali. 

Nove epizode showa 'Superpar' ne propustite od ponedjeljka do četvrtka u 21.15 na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!