Ostani doma

MUŠKI SE KLADE

Lili i Ćiro skinuli osmijeh s lica članova klana, vratio im se tek kada su odjenuli haljine

Prošli tjedan iz showa su ispali Silvia i Antonio, a Lili je komentirala da će im biti tužno bez njih dvoje.

''Stalno gledam hoće li izaći iz kućice. Baš mi je tužno'', komentirala je Lili. Mario i Marija pričali su o tome kako bi sudjelovanje u showu trebali nastaviti slušajući svoju intuiciju. ''Ja sam toliko neispavana da više ne mogu slušati intuiciju. Sad je kilavo'', rekla je Marija te dodala da u ovom ciklusu ne bi puno novca ulagala.

I Lili i Ćiro komentirali su klađenje. ''Nema tu 500 kuna ili 501 kunu, ne gledaj boli li me  noga ili ne, nego stavljaš novac tako da se ne dogodi i da ne dođemo u situaciju da budemo u eliminaciji'', rekla je Lili Ćiri te se prisjetila kako im je bilo kada su tek dobili djecu. ''Bilo nam je jako teško, ja sam radila pet poslova odjednom. Ujutro sam išla čistiti, poslije raditi. Egzistencija nam je bila srušena, dvoje male djece u školu idu, jako nam je teško bilo….I danas se još oporavljamo od tog ogromnog pada i jako dobro bi nam taj novac došao, ali to nam nije prioritet'', objasnila je Lili.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Miron je pak komentirao da je previše puta bio izigran u životu i da malo kome vjeruje što se tiče novca. ''S jednim partnerom sam uložio novac u posao. Dignuo sam kredit u svoje ime jer sam smatrao da je to dobra pirlika za zaraditi novac. Nakon nekoliko mjeseci se doznalo da je taj novac potrošio na svakakve stvari i sve je propalo'', prepričao je Miron.

Uz jutarnju kavu Mario, Miron i Sandi pričali su o tome kako su Anamarija i Miron zeznuli dva puta Marijev plan, ali je Mario rekao kako se nada da se Mironu to više neće ponoviti. ''Bitno je da se nitko od nas ne nađe u eliminaciji'', pojasnio je Mario.

Došlo je vrijeme da se dečki klade na svoje dame, a zadatak koji čeka njihove nježnije polovice pročitao je Enis. ''Vaše žene će imati pet minuta da pronađu ključ koji zaustavlja mehanizam koji spaljuje novac iz vaše banke. Svakih minutu spali tisuću kuna, a maksimalno može spaliti pet tisuća kuna. Postoje tri načina da se dođe do ključa za mehanizam. Jedni su ključevi zarobljeni u ledu, druge treba upecati iz jedne kutije, a treći su zaštićeni strujom. Vaša žena vama pokazuje koji ključ ona želi, a vi ga bez riječi morate dohvatiti i predati im bez da išta kažete'', objasnio je Enis te dodao da ništa od ovoga nije bitno. ''Nije bitno hoće li ona otključati i naći prekidač za paljenje vatre zato što je to lažni zadatak. Pravi zadatak je vidjeti je li ona dama. Ukoliko vaša žena ne opsuje nijednom u tih pet minuta, vi ste prošli zadatak!'', završio je Enis, a muškarci su postali malo skeptični.

Ćiro se na Lili kladio sa 4321 kune, Mario je uložio 2909 kuna na Mariju, Miron je na Anamariju stavio 2455 kuna, Sandi na Ivu 3314 kuna, te Xiang 4888 kuna na Admiru.

Admira je uspjela proći zadatak jer nije nijednom opsovala, a Anamarija je pala zadatak. Lili i Iva su obje ispale dame jer niti jedna nije opsovala u tih pet minuta, A Marija je pala zadatak jer je opsovala na kraju zadatka. Nakon zadatka Mario je rekao da Lili i Ćiro izlaze čim se nađu u eliminaciji. ''Sad su dobili malu financijsku injekciju pa neće izaći, ali brzo će se to promijeniti'', objasnio je.

Parovi su dobili i kućni zadatak.

''Kakva je vaša žena, najbolje znate vi. Koje su njezine vrline, mane, stil, kako se kreće i kakva je njezina frizura? Vaš zadatak je da se pretvorite u vašu žene, a one će presuditi koliko su vam vjerne kopije'', pročitao je Miron kućni zadatak pa su se muškarci krenuli odijevati i šminkati.

Cure su bile toliko oduševljene svojim muškarcima da su se smijale do suza, a najviše ih je razveselilo kada su im pokazali kako njihove partnerice izgledaju kada su ljute.

Večer je završila u dobrom raspoloženju, a kakvi ih novi zadaci čekaju, gledatelji će doznati već sutra od 21.15 sati.

 

 

  • Superpar

    zabavna emisija - Hrvatska/ Izrael - 2021.

    • Voditelj:
      Enis Bešlagić
    Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!