Ostani doma
Anamariji i Mironu potonule sve lađe: U banci imaju samo 5 kuna i idu u eliminacije!
RTL

TKO ĆE IM SE PRIDRUŽITI?

Anamariji i Mironu potonule sve lađe: U banci imaju samo 5 kuna i idu u eliminacije!

Danas su se žene kladile na muškarce

Jutro je u 'Superpar' vili počelo uobičajeno za naše stanare; neki su spremali sebe, neki kuću, a neki gledali u natalne karte... „Ne vjerujem nikome što se tiče igre, sve ostane na nas dvoje...“, zaključila je Marija, koja smatra kako se svi druže s Lili i Ćirom samo za stolom dok jedu te da i dalje nema komunikacije s njima.

Anamarija i Miron pričali su o svom odnosu, komentirajući kako sve ide nabolje otkako su u showu da bi zaključili: „Sve što u životu radimo, radimo zbog djece i zbog nikoga drugog... Da njima osiguramo bolju budućnost, oni su najbitniji, oni su sve!“

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Danas su se žene kladile na muškarce. Prvi na ljestvici bili su Admira i Xiang, a posljednji Marija i Mario, a Miron je zaključio: „Nema više vremena za kalkuliranje, ovo je sad baš igra - ideš ili ne ideš, tu si ili nisi!“ Lili se kladila na 2700 kuna, Marija na 4791 kunu, Admira je uložila samo 588 kuna, Anamarija 5540 kuna i Iva 5814 kuna.

Zadatak je bio takav da su žene trebale odgovoriti na pet pitanja koja se tiču parova u kući. Muškarci su došli u lunapark i svako pitanje koje je postavljeno ženama, bilo je i njima - trebali su pogoditi što su žene odgovorile. Uz to, muškarci su trebali odigrati i jednu igru. Moglo se osvojiti 10 bodova - pet na pitanjima, pet na igri, a sedam bodova značilo je uspješno obavljen zadatak. „Fora! Nešto neobično i svačeg će biti“, rekao je Miron kad je vidio izazov, no naposljetku su Anamarija i on osvojili pet bodova i nisu prošli zadatak, a kako su sve uložili, završili su u eliminacijama. „Nema te šanse da nekoga prestignemo sad“, rekao je Miron.

Sljedeći su bili Marija i Mario te Ćiro i Lili. „Naočigled nije teško, ali se može spotaknuti“, komentirao je Ćiro izazov. Oba su para na kraju skupila osam bodova i uspješno su prošli zadatak „Ponosna sam na tebe“, rekla je Lili, a Marija i Mario su šaptali kako su Anamarija i Miron pali. „Nema izazova koji Miron može proći, a ja ne. Netko igra mišićima, netko glavom“, zaključio je Mario.

Na redu su bili Admira i Xiang te Iva i Sandi. „Ponosna sam kako je precizan u igrama“, rekla je Admira, a kad su prošli zadatak, pravdala se zašto se kladila na malo novca. „Nisam vjerovala da ćeš ti ovo proći“, rekla je. Sandi i Iva su također prošli zadatak, a Iva nije bila u potpunosti sretna: „Žao mi je Lili zato što sam vidjela da ni njoj nije drago što su ih svi naveli kao par koji ne pokazuje pravo lice.“

Miron i Anamarija razmišljali su o eliminacijama. „Ponašaš se kao da se svijet srušio“, govorila mu je Anamarija dok su Marija i Mario razgovarali o tome kako ne mogu računati na Mirona zato što se opet nije držao dogovora. „Rekli smo da oboje idemo all in, a on je ostavio pet kuna. Dosad sam mu dva puta objašnjavao i dva puta je zeznuo. Sad igramo drugačije, sad igramo za sebe i nitko ne zna kalkulirati kao ja, pa ćemo vidjeti“, rekao je Mario.

Iva je imala potrebu reći Lili i Ćiri da se rasplakala zbog nekih odgovora u izazovu, a Lili je komentirala: „Njima se nije mogla zamjeriti, a kad je stavila nas, znala je da ćemo joj to oprostiti i to je cijela priča.“ Ćiro smatra kako se neki parovi u kući ponašaju kao da su prijatelji 40 godina, a potom su zaključili da će biti pametni i boriti se do kraja. „Trebamo se potruditi da sutra ne budemo najgori“, rekla je Lili.

Došao je Enis i otkrio stanje na tablici. Zadatak nisu prošli samo Anamarija i Miron, koji sada u banci imaju samo pet kuna. „Jadno se osjećam. Znači, toliko si na dnu da ti više ni zajednički zadatak ništa ne znači“, rekao je Miron. Ćiro ne misli tako: „Stanje na ljestvici ne može biti bolje“, ali Lili mu je još jednom naglasila: „Mi idemo doma ako smo u eliminacijama, ne smijemo si to dopustiti.“

Za utješnu nagradu Anamarija i Miron dobili su frizuru, no ni to ih nije oraspoložilo. „Kao da stalno vučem neki uteg za sobom, volio bih da mi barem godinu dana bude u životu lagano i bezbrižno“, rekao je Miron, a Anamarija dodala: „Uvijek previše potone, a onda ga ja moram čupati iz toga.“ Poslije su nazvali kući i smirili se kad su čuli da su im djeca dobro. „Naše nas cure tjeraju da se borimo u životu, idemo dalje i budemo bolji ljudi i roditelji, da uvijek idemo prema boljem“, zaključili su.

Sutra slijedi zajednički izazov i jedan će par dobiti 5000 kuna, a jedan će otići kući... Ne propustite pogledati najnapetije eliminacije od 21.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Superpara'.

 • Superpar

  zabavna emisija - Hrvatska/ Izrael - 2021.

  • Voditelj:
   Enis Bešlagić
  Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!