Ostani doma
Rezultati ankete: Pitali smo vas za koga navijate u finalu 'Superpara' - evo koji par je bio favorit publike!
RTL

Zanimljivo

Rezultati ankete: Pitali smo vas za koga navijate u finalu 'Superpara' - evo koji par je bio favorit publike!

U finalu su bila tri para: Marija i Mario, Iva i Sandi te Admira i Xiang

Vezana vijest

Superpar 3. sezona FINALE
Čestitamo Pobjednici treće sezone 'Superpara' su Marija i Mario: Osvojili su 71.214 kuna!

Marija Maleš i Mario Bunjko pobjednici su trećeg 'Superpara'. Mladi par uspješno je prošao sve izazove koje je pred njih stavila produkcija i osvojio 71.214 kuna

Mario, vođa klana Naša mala kafana, zbog svojih je izračuna koji su ga vodili kroz show zaradio nadimak Računovođa, a Mariju, zaljubljenicu u astrologiju, do pobjede je vodila intuicija. I dok su oni ponosni na svoje postupke i sve bi ponovili, neki gledatelji 'Superpara' nisu im bili naklonjeni upravo zbog taktiziranja i kalkulacija. 

Vezana vijest

Pobjednici+trećeg+'Superpara'+su+Marija+i+Mario!+(thumbnail)
Marija i Mario INTERVJU - Pobjednici trećeg 'Superpara': 'Mi smo najviše zaslužili pobjedu; žao nam je što nismo ranije izbacili Lili i Ćiru'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U anketi na RTL.hr-u u kojoj su čitatelji imali priliku reći tko im je favorit među finalistima - Marijom i Marijem, Ivom i Sandijem te Admirom i Xiangom - pokazalo se kako je većina pratitelja 'Superpara' navijala za najmlađi par, Admiru i Xianga iz Bosne i Hercegovine, s čak 62 % glasova. 

Na drugom mjestu našli su se Iva i Sandi, za koje je navijalo 35 % gledatelja, dok su Marija i Mario bili favoriti tek 3 % gledatelja. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!