Ostani doma

Najmlađi par

Je li 'Superpar' zbližio Admiru i Xianga? Ona kaže da jest, a on: 'Teško pitanje...'

'Superpar' je gotov, no parovi će uspomene imati za čitav život

Vezana vijest

Xiang+je+ljutit+na+Admiru+(thumbnail)
Teške riječi Admira i Xiang prvi pali u finalu pa se posvađali: 'Bez mene bi ispala još u prvom ciklusu!'

Admira Sadiković i Zhenwei Xiang, mladi par iz Bosne i Hercegovine, dospio je do finalnog tjedna treće sezone 'Superpara' usprkos tome što je čak četiri puta bio u eliminacijama. Sudeći po komentarima, članovi klana Naša mala kafana nisu par iz Bosne smatrali prijetnjom pa su ga puštali, da bi se u posljednjim zadacima iznenadili kako im dobro ide. 

Prije finala Admira i Xiang ispričali su Alenu i Liviji Macinić, gostima finalnog ciklusa, dojmove o svom sudjelovanju u showu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Sve je super. Na početku se nisam navikao", rekao je Xiang, dodavši kako je mnogo spavao jer je bio umoran, a Admira je priznala kako će joj nedostajati show jer su se ovdje imali priliku svakog dana zajedno buditi i ići spavati. 

Kako je 'Superpar' utjecao na njihov odnos?

"S obzirom na to da ste kratko u vezi, je li vas ovo još više zbližilo?" pitala je Livija. 

"Mene jest, ne znam je li njega", rekla je Admira te dodala: "Ja nisam ništa naučila o Xiangu, jer sam sve to vidjela u Bosni."

No Xiang nije baš bio pun lijepih riječi za svoju djevojku. Rekao je kako je to teško pitanje i kako će joj reći kasnije je li ih 'Superpar' zbližio. 

"Fina si, samo što jednostavno razmišljaš i gledaš na sve ograničeno. Trebaš probati otvoriti oči. Nije baš dobro tako gledati", rekao joj je Xiang. 

Naljutio se na nju u finalu

Mladi Kinez iz Bosne u finalu je bio ljutit što je njegova djevojka prva pala u finalnom zadatku. Admiru je zaboljela već ozlijeđena noga, a Xiang joj je prigovorio što se nije zagrijala prije zadatka. Rekao joj je i da je on zaslužan za to što su došli do finala. 

"Bez mene bi ispala još u prvom ciklusu", rekao je Xiang uzrujanoj Admiri, koja ga je podsjetila kako je upravo ona ta koja je bila dobra sa svim ukućanima. 

  • Dođi, pogodi, osvoji

    game show - SAD/ Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - petak u 17.45 sati
    • Voditelj:
      Antonija Blaće, Marin Ivanović Stoka
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!