Ostani doma

Prekrasno iskustvo

Iva i Sandi otkrili po čemu će zauvijek pamtiti 'Superpar': 'Mi se 10 minuta nismo prestajale smijati!'

Supružnici iz Slovenije otkrili su zbog čega su se najviše smijali, a zbog čega plakali

Vezana vijest

Ante+treći+brak+gospodar+prstenova+(thumbnail)
Teška odluka Sandi i Iva u suzama izbacili Celine i Antu: 'Vidjela sam svog muža treći put u 12 godina kako plače'

Iva i Sandi Petelinc, mladi bračni par iz susjedne nam Slovenije, osvojio je drugo mjesto u showu 'Superpar', iz kojeg su kao pobjednici izašli Marija Maleš i Mario Bunjko. Iva i Sandi mnogima su otpočetka bili favoriti i jedan od najsimpatičnijih parova, a svoje sudjelovanje u showu opisali su u nekoliko rečenica. 

"Ovaj show ću najviše pamtiti po klapanju", našalila se Iva, a zatim je apar zaključio: "Bilo je to jedno prekrasno iskustvo."

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Iskreno, iznenadila me u nekim zadacima. Doma ne bih nikad rekao da će ići glavom u one žohare", rekao je Sandi, koji je već ranije rekao kako nije imao pojma da ima tako pametnu i sposobnu ženu. 

"Meni je najsmješnije bilo kad su dečki nas izimitirali. Mi se 10 minuta nismo prestajale smijati", rekla je Iva, prisjetivši se tih trenutaka. 

"Meni su teški trenuci bile eliminacije. Kad pogledaš, sudbina dviju osoba je u tvojim rukama", rekao je Sandi koji je u jednoj od eliminacija i zaplakao. 

Riječ je o epizodi u kojoj su iz igre ispali Celine i Ante. 

"Vidjela sam svog muža treći put u 12 godina kako plače", rekla je Iva, koja je i sama plakala, a oni su zatim narukvicu dali mladom paru iz BiH. Admiri i Xiangu. 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!