Ostani doma

14. rujna u 21 sat!

Ozana i Ognjen stižu u 'Superpar': Frizeri u čije se upoznavanje upetljala sudbina - i škare

Bračni par Ozana (33) i Ognjen Bičanić (35) dolaze iz Slavonskog Broda i roditelji su troje djece, no glava obitelji priznaje da bi volio imati još dvoje!

Po zanimanju su frizeri, imaju svoj salon, a njihovo je upoznavanje uistinu bilo sudbonosno.

„Došao sam kod Ozane u salon jer sam ozlijedio nokat na škare i Ozana ga je zaliječila“, kaže Ognjen koji kod svoje supruge najviše cijeni što je u njihovu devetogodišnjem braku baš uvijek bila uz njega - i u dobru i u zlu. Ozana kod svog supruga najviše voli što je dobar prema njoj, što je poštuje i sve joj udovoljava te što je divan otac njihovoj djeci. Kad ima vremena, izrađuje ukrase za kuću, a njezin suprug obožava sport i rekreativno igra vaterpolo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

To što su se odlučili prijaviti u zabavnu emisiju „Superpar“ smatraju najuzbudljivijom stvari koju su zajedno napravili, a kao svoj najveći adut ističu različitost među njima jer ih to čini jakim parom, snažnijim od drugih. Otkrivaju kako se odlično nadopunjuju i iznimno smo ponosni što im je i nakon devet godina braka obitelj na prvome mjestu.

„Bilo je svega u našoj vezi - i uspona i padova, kao na EKG-u, no živimo svoj idealan život i samo neka tako ostane, ništa nam više ne treba“, zaključuju supružnici Bičanić.

Zabavnu emisiju 'Superpar' možete pratiti na RTL-u od 14. rujna od 21 sat!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!