Ostani doma
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho! / Novosti
Nezaboravni Nered i Renman opet su u akciji: 'Nedostajao nam je žiri i komentari, a pogotovo Željkin izraz lica kad vidi naša jela'
RTL

Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!

Nezaboravni Nered i Renman opet su u akciji: 'Nedostajao nam je žiri i komentari, a pogotovo Željkin izraz lica kad vidi naša jela'

Za najviše smijeha u kuhinji i u božićnom će specijalu biti zaduženi simpatični reperi Marko Lasić Nered i Renato Đošić Remnan sa sinovima. Zajedno s desetogodišnjim Karlom i sedmogodišnjim Nicom Zenom čine tim POLUPANI ZVONČIĆI!

Je li vam drago što ponovno sudjelujete u RTL-ovom kulinarskom showu?

Naravno, Drago mi je dobar prijatelj. Veselio sam se vidjeti ponovno žiri, snimatelje, ekipu iz produkcije i sve to podijeliti s Karlom, Renom i Zenom. I da, nakon godinu dana snimanja vlastitog 'Kaj se kuha?' gastro showa na YouTube kanalu mislim da bi se trebao ugodnije osjećati u kuhinji i ovog puta stvarno nešto skuhati! 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tko vam je od žirija najviše nedostajao, kome se najviše veselite?

Prvo Željka, njeni izrazi lica su neprocjenjivi kad stavimo nešto na stol i komentari naravno! Tu su Špiček i Pažanin koji su opet na neki način nezaboravni, strogi, ali i nevjerojatno zabavni. Nedostajala mi je ta njihova priča, međusobna nadigravanja i njihov humor. Jaki su kao ekipa! A eto i nas, pripremite se! Ha, ha, ha! Ho, ho, ho! Dolazimo!

Mislite li da vam je prednost ili mana to što ćete sada kuhati u timovima po četiri osobe, a ne u parovima? Pogotovo ako uzmemo u obzir to da u vašem timu sudjeluju desetogodišnji Karlo i sedmogodišnji Nico Zen?

Naravno da nam je prednost jer klinci natjecanja shvaćaju jako ozbiljno. Stalan pritisak, motivacija i želja u njihovim očima da budemo bolji, brži i da na kraju pobijedimo je neumorna! Naravno, tu su tate Nered i Ren da ih uvjere u suprotno, ha, ha! Uglavnom, neke životne lekcije su neprocjenjive.

Imate li neku podjelu kome bolje idu određena jela ili ćete sve zajedno raditi? Koje zadatke ćete prepustiti Karlu i Nicu?

Karlo i Nico su vojska, znači čišćenje, igranje s noževima, guljenje krumpira, pranje i zezanje, a Renkula i ja po starom. Ren je bolji s tijestom pa će on uzeti zadatke gdje treba mijesiti, a ja ću udarati po konkretnim stvarima.

Po čemu mislite da je vaš tim poseban, u odnosu na druge timove koji sudjeluju?

Svatko je od nas poseban u nečemu. Svatko ima neki skriveni talent koji čuči u nama. Recimo, Karlo je dosta magnetičan pa ćemo ga koristiti da žlice lijepimo po njemu da su nam uvijek pri ruci, Ren od željeza izrađuje razne skulpture, Zen svira harmoniku i odličan je u streličarstvu, a ja sam certificirani trener američkog nogometa što će mi dosta pomoći u kulinarskom showu. Ha, ha, ha!

Što za vas znači kuhanje i koliko vam je to važno u životu?

Kuhanje mi puno znači i toliko mi je važno u životu da si mislim sad koji dan zaposliti kuhara. Čisto da je tu uz mene pri ruci ako treba tu i tamo nešto skuhati...

Veselu ekipu pratite u božićnom izdanju kulinarske emisije 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' od ponedjeljka do četvrtka u 20.45 sati na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!