Ostani doma
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho! / Novosti
Željka Klemenčić se prisjetila Božića iz djetinjstva: 'Danas sam nostalgična prema toj jednostavnosti života'
RTL

Božić kakav pamtimo...

Željka Klemenčić se prisjetila Božića iz djetinjstva: 'Danas sam nostalgična prema toj jednostavnosti života'

Novinarka, autorica kuharica i velika gurmanka te članica žirija 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' priznaje kako u svemu voli biti umjerena te cijeni jednostavnost stvari i trenutaka koja u današnje vrijeme polako nestaje...

Tim povodom Željka Klemenčić se prisjetila kako su izgledali blagdani iz njezina djetinjstva te otkrila koji rituali su isti i dan danas.

"Dobro se sjećam Božića iz djetinjstva. Isto je to što se sada mi i naša braća skupljamo zajedno s našom djecom, tako smo u djetinjstvu išli kititi bor od kuće do kuće, nas šestero bratića i sestrična. Nikad nam hrana nije bila u prvom planu. Sjećam se i vremena kad je božićni poklon nama djeci bila naranča i Braco ili Seka čokolada. Danas sam nostalgična prema toj jednostavnosti života" otkriva Željka koja se i danas trudi održati istu tradiciju i blagdanski duh.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Božić u mojoj obitelji je i danas  jednostavan - okupimo se, podružimo, ne pretjerujemo. Ni s hranom ni s poklonima, to ne volim. Od djetinjstva mi je Badnjak draži od Božića - bor, lampice, pripreme, uzbuđenje. Za Badnjak obično moj muž kuha bakalar, ja završavam kolače i pripreme za Božić. Dođe mi brat sa ženom i djetetom, mužev brat živi u stanu ispod našeg, to je naša komuna. Sad kad su djeca tu sve je još veselije", ističe Klemenčić koja će ove godine Božić provesti u užem krugu obitelji.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!