Ostani doma
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho! / Novosti
Bez njih ništa ne bi bilo isto: Najmlađi kuhari dali su posebnu čar božićnom izdanju showa i pokazali se kao budući profesionalci
RTL

Bravo!

Bez njih ništa ne bi bilo isto: Najmlađi kuhari dali su posebnu čar božićnom izdanju showa i pokazali se kao budući profesionalci

"Kad se male ruke slože, sve se može…" Taj stih iz dječje pjesme u varijanti showa „Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!“ mogao bi imati značenje da gdje i kad god su male ruke bile umiješane u pripremu hrane, nastali su fini obroci.

Od pet timova koji su se natjecali u showu, u čak tri su sudionici bili i djeca, odnosno maloljetnici koji su pokazali da svijet doista ostaje na njima.

Najmanji, ali ujedno i najslađi kandidati bili su u timu Polupani zvončiči, a riječ je bila o devetogodišnjem Karlu i sedmogodišnjem Nici Zen, sinovima pjevača Nereda i Renmana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako još uvijek zaneseni u igri, Karlo i Nico svojim tatama bili od velike pomoći, poslušno su izvršavali sve zadatke, uredno oprali sve suđe i na kraju dana šarmirali žiri, što nikako nije bilo na odmet.

U timu Jovanovići kuhali su 15-godišnji Gabriel i 11-godišnja Anika Faith, a svako njihovi jelo Dragan i Verica rado su istaknuli pred žirijem. Imali su se čime i pohvaliti jer je Gabriel napravio fantastičan pire od kurkume, Anika se odlično snašla u pripremi fritula, a i pripremi kupusa u danu kada se kuhalo po Špičekovim receptima bila je po volji žirija.

Kako su emisije odmicale, tako su oni sve više dobivali na samostalnosti pri pripremanju hrane, što će Gabrielu zasigurno biti od velike koristi. Naime, u njihovoj obitelji gastronomska tradicija će se zasigurno nastaviti jer Gabriel ide u školu za kuhara.

Tim Gromača nije dogurao do finala, ali to im nije skinulo osmijeh s lica. Doris Vlah te supružnici Kristina i Luka s kćeri Enom zabavljali su i gledatelje i žiri svojim šalama, ali i vrlo dobrim pripremama jela. Iako je 12-godišnja Ena u početku timu donosila pomoć pri rezanju namirnica, pranju suđa i sličnim aktivnostima, vrlo brzo je i sama radila neka jela, a za pripremu kupusa, koji je radila po Špičekovom receptu, dobila je najbolju moguću pohvalu od Pažanina.

„Ovo si napravila kao što to radi moja mater“, kazao joj je Splićanin.

Ovaj je show pokazao da je najvažniji timski duh, a kada se njemu pridoda i dječja zanesenost, nastaju jela koja su raj za nepce!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!