Ostani doma
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho! / Novosti

Ovo još nitko nije napravio

Ribafish oduševio kuglofom od sarme: 'To je hrabrost, to je ludost, ali okusom je zaista dobro!'

Voditelj showa 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' iznenadio je žiri svojim originalnim receptom - slanim kuglofom koji može poslužiti kao idealan recept za novogodišnji ručak!

U finalnoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' Tomislav Špiček zadao je voditelju Domagoju Jakopoviću Ribafishu zadatak da napravi slatku tortu. Međutim, Ribafish je uz to napravio i jednu "slanu tortu" kako bi dobio okladu protiv chefa Špičeka da nikad u životu nije probao takvu tortu kao što će im on servirati. I Ribafish je bio u pravu, žiri je ostao u potpunosti iznenađen kada je na njegovoj radnoj jedinici ugledao kuglof od sarme!

Ribafish je obložio kalup za kuglof s kiselim kupusom, a unutra stavio nadjev kao za sarmu te sve zajedno pekao u pećnici. Rezultat je i njega samog iznenadio, a kad je čuo komentare žirija, njegovoj sreći nije bilo kraja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Svaka mu čast, to je bila hrabrost, to je bila ludoist, od šale smo došli do ozbiljnog zalogaja", kazao je Ivan Pažanin, a i Željka Klemenčić je bila zadovoljna okusom: "Na oko je izgledalo kao ludorija, no okusom je zaista dobro. Kad se malo doradi, ovo bi trebao biti tvoj signature dish!"

"Ovo je nešto ozbiljno, nije šala. Fino i zanimljivo, za svaku pohvalu, ako ga se malo doradi bit će to pravo svečano i atraktivno jelo", komentirao je Špiček za kraj.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!