Ostani doma
Širi se miris božićnih kolačića, a to znači samo jedno – snima se kulinarski show 'Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!'
RTL

Nova sezona

Širi se miris božićnih kolačića, a to znači samo jedno – snima se kulinarski show 'Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!'

Stižu blagdani, a uz njih dolazi i božićno izdanje RTL-ova poznatog kulinarskog showa čije je snimanje u tijeku, a već uigranom žiriju u novoj se sezoni pridružila omiljena voditeljica Marijana Batinić koja se odlično uklopila u tim.

Prosinac je uvijek rezerviran za blagdane, zajedništvo i poznate božićne okuse, a sve to osjeti se i na setu nove sezone RTL-ova showa prigodna imena 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!'. Već poznati kulinarski trio Željka Klemenčić, Ivan Pažanin i Tomislav Špiček jedva su dočekali snimanje i njihova učestala druženja, a u novom su izdanju dobili pojačanje te su popularnu RTL-ovu voditeljicu Marijanu Batinić srdačno dočekali.

„Vratili smo se na set, a to nam je isto kao da smo se vratili doma. Mi smo kao obitelj i lijepo nam je, dobro se slažemo i stalno družimo. A Marijana je odlična, super voditeljica, velika profesionalka i brzo se uklopila u našu rutinu. Atmosfera  je stvarno fantastična!“ otkriva Ivan Pažanin dok je Marijana Batinić posebno uzbuđena zbog povratka pred kamere.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Povratak na set nakon gotovo dvogodišnje pauze prošao je u idiličnoj atmosferi kako i dolikuje adventskom razdoblju. Snimanje je veselo, kandidati su zabavni i opušteni, a zahvaljujući televizijskoj magiji imamo tu čast da nam se blagdansko ozračje ukaže nešto ranije nego ostalima. Pa tko bi se bunio protiv toga?“ kaže Batinić te ističe kako je koncept ove emisije zabavan, ali i pomalo nostalgičan.

„U ovim čudnim vremenima svima nam nedostaju druženja, što se vidi i na snimanju. Svi su na neki način 'najbolja verzija sebe', ne samo zbog upaljenih kamera, nego i zbog nekog vremena samoće koje nam je još u sjećanju. Zbog toga se druženje više cijeni nego prije“, priznaje Marijana koja će zajedno sa stručnim žirijem i zanimljivim kandidatima gledateljima preko ekrana pokušati dočarati dio njihove zabavne atmosfere i tako dovesti blagdane, osmijehe i mirise Božića u njihov dom.

Vesela ekipa emisije 'Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!' u sastavu Marijane Batinić, Željke Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka pravo je društvo za nadolazeće blagdane, a nova sezona božićne kulinarske emisije gledatelje očekuje uskoro na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!