Ostani doma
TV novosti
Osam činjenica koje će promijeniti vaše viđenje serije “Kako sam upoznao vašu majku”

Odabir glumice Alyson Hanningan poznatije kao Lily Aldrin

Osam činjenica koje će promijeniti vaše viđenje serije “Kako sam upoznao vašu majku”

Ako ste mislili da znate sve o kultnoj humorističnoj seriji “Kako sam upoznao vašu majku”, razmislite opet.

Nedavno je 41-godišnja glumica otkrila nekoliko zanimljivosti o pozadinskim događanjima u seriji, a poneki bi mogli promijeniti cjelokupan način na koji gledate na seriju.

  1. Glumačka postava je razgovarala o intervencijama za sve svoje dosjetke.

Alyson je otkrila da su trebali intervenirati jedni drugima kako bi prestali s dosjetkama. “Igrali bi se riječima satima i satima i satima. Bilo je sjajno, ali smo pomislili kako imamo problem”, izjavila je. Sve je počelo kada je gošća serije spomenula časopis “Cat Fancy” otkad su se nizale dosjetke o mačkama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

2.  Alysonino dijete je bilo otpušteno iz serije

Jedno je njeno dijete trebalo glumiti drugo dijete Marshalla i Lily, ali onda je dobila razočaravajuće vijesti. Naime, kćer joj je bila otpuštena zato što je producent serije Carter Bays mislio da je prestara pa su je zamijenili.

3.  Cockamouse je stvaran

Cockamouse je bio misteriozno hibridno biće koje su Marshall i Lily pronašli u svome stanu. Iako se doima kao da je izmišljen, zapravo se bazira na istinitoj priči producentice Kourtney Kand i njenom životu u jednom njujorškom stanu. “Nisu bili sigurni radi li se o žoharu ili mišu. Bili su prilično uvjereni da je pomalo od oboje jer to stvorenje u jednom trenutku odletjelo”, objasnila je Alyson. 

4.  Glumačka postava je isprva željela da Victoria bude “majka”

Unatoč njihovim željama, producent Carter Bays je rekao da bi se ona ostvarila samo ako bi seriji prijetilo otkazivanje. Međutim, to nije vrijedilo samo za Victoriju. Naime, glumci su isto željeli gotovo svakoj djevojci koja bi se dovoljno dugo zadržala na setu.

5.  Dio glumaca je rano znao da će “majka” umrijeti

Glumac Josh Radnor (Ted Mosby) i Alyson su to znali još pri kraju prve sezone serije. Trebali su snimiti mnogo reakcija Tedove djece koje su prikazane i u kasnijim sezonama, a i na setu se šuškalo kako će serija zavšiti smrću majke.  “Znala sam da je to slučaj. Nisam znala tko će biti majka, ali sam znala da je razlog zašto Ted djeci priča sve te zgode zato što je umrla, što je zapravo jako slatko”, otkrila je 41-godišnja Alyson.

6.  Producenti su bili zabrinuti da Alyson i Cristin Milioti, odnosno “Majka”, izgledaju preslično

Alyson tvrdi da je cijeli process pronalaženja prave glumice koja če igrati ulogu “majke” bio vrlo tajnovit. Prvi put je upoznala Cristin Milioti u šminkerskoj prikolici jer su producenti htjeli vidjeti kako njih dvije izgledaju skupa. “Željeli su nas vidjeti jednu pokraj druge kako bi vidjeli da li trebaju promijeniti Cristeninu kosu ili nešto drugo jer su bili zabrinuti da izgledamo preslično”, otkrila je Alyson.

7.  Alyson je odgovorna za to što Lily nikad nije imala svoju glazbenu točku

Svaki od glavnih likova serije je imao glazbenu točku, osim Lily. A izgleda kako postoji dobar razlog za to. Naime, glumica ih je preklinjala da ju ne tjeraju na to jer joj pjevanje baš i ne ide. Zapravo, toliko jako ne želi pjevati u javnosti da to naziva fobijom. Otkrila je kako je poboljšala stav prema vlastitom glasu, iako to ne znači da će uskoro izbaciti svoj album.

8.  Jason Segel (Marshall Eriksen) želi da se povratnička epizoda održi za vrijeme Hanuke

Glumica je otkrila kako je definitivno zagrižena za ideju povratka “Kako sam upoznao vašu majku”, a Jason Segel je čak smišljao ideje za vrijeme snimanja zadnje epizode. “Predlagao je razne specijale, poput specijala za Hanuku, što je bilo prilično smiješno… Carter je rekao da možemo odraditi osam takvih specijala. Jedan za svaku noć, a ja bih pristala na takvu ideju”, izjavila je Alyson.

"Kako sam upoznao vašu majku" pratite od ponedjeljka do petka u 22:45 na RTL-u 2.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!