Ostani doma
TV novosti
Od Eastwooda do Douglasa: Donosimo vam 5 obitelji u kojima se gluma prenosi s oca na sina

Jeste li znali?

Od Eastwooda do Douglasa: Donosimo vam 5 obitelji u kojima se gluma prenosi s oca na sina

Dječacima su očevi veliki uzori, stoga nije ni čudo da brojni od njih završe u glumi, nakon što im se motaju po setovima.

5. Clint i Scott Eastwood

Eastwood senior jedno je od najpoznatijih lica vesterna, dok se junior tek nedavno počeo probijati u svijet filma. Dugo je radio kao model, a neizbježno je bilo da se na filmu pojavi rame uz rame s ocem. To se i dogodilo u Gran Torinu, kojeg je režirao Clint

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

4. Tom i Colin Hanks

Tom je jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih glumaca današnjice, a taj status opravdavaju dva zlatna kipića, i preko 110 različitih nominacija za brojne filmske nagrade. Dok je tata specijaliziran za emotivne i snažne filmove, sin je malo opušteniji – on voli komedije i serije. Samo neki od projekata u kojima se istaknuo su Navy CIS, Fargo, Roswell i The O.C.

3.Obitelj Sutherland – Donald, Kiefer i Rossif

Donald je svoju karijeru od humorističnog N.A.S.H.-a gradio preko  jakih filmova poput Dobrog posla u Italiji, da bi sada briljirao u Igrama gladi. Kiefer je publici najpoznatiji iz brojnih akcijskih filmova te serije 'Jedini preživjeli'. Najmlađi je Rossif, koji je nažalost ostao u sjeni starijeg brata i oca, ali je snimio kvalitetne serijeVladarica i Haven.

2.  Obitelj Sheen / Estevez

Glava obitelji, Martin Sheen (rođen Ramon Antonio Gerard Estevez) definitivno prednjači u ovoj obitelji -  Emmyje i Zlatne globuse sakuplja bez puno muke. Najpoznatije suradnje su mu one s Francisom Fordom Coppolom. Charlieja Sheena usitinu ne treba predstavljati – svijet šoubizinsa još uvijek šuška o njegovom priznanju da je HIV pozitivan. Emilio Estevez glumio je u filmovima B kategorije, te posudio glas u crtiću Arthur u zemlji Minimoya. Ako niste znali, postoji i treći brat, Ramon Estevez koji, iako se okušavao pred kamerama, ipak se odlučio držati mjesta iza kamere. Ova velika obitelj  često je glumila zajedno, od filmova poput Badge of Honor, Cadence i Zaposleni muškarci, do Dva i pol muškarca i Kontrole bijesa, gdje su gostovali kod Charlieja.

1. Kirk i Michael Douglas

Kao i Sheen, i Douglas je promijenio ime i prezime kako bi se što više svidio struci i kritici, stoga je od Issura Danielovitcha Demskyja postao Kirk Douglas. Očito je taj potez bio dobar, jer ga danas pamtimo po Dvadeset tisuća milja pod morem (1954.) i Spartacusu. Dobar glas je naslijedio i sin, Michael – od uloga u Igri i Sirovim strastima, do produciranja Leta iznad kukavičjeg gnijezda

A Michaela Douglasa gledajte večeras na RTL-u u filmu 'Dragulj s Nila'. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!