Ostani doma
Novosti
Charlie Sheen se zakleo da će pronaći lijek za HIV!

SPREMAN NA SVE

Charlie Sheen se zakleo da će pronaći lijek za HIV!

Proteklih mjesec dana, u medijima se govorilo samo o njegovom priznanju da je zaražen ovim virusom, a sada je konačno progovorio i otkrio daljnje planove.

Poznati magazin The National Enquierer, jedan je od prvih kojima je zvijezda Dva i pol muškarca pristala dati intervjuu. U njemu je Sheen otkrio nekoliko zanimljivih informacija, poput one da se baca na otkrivanje lijeka.

Uistinu sam dobro i pozitivno fokusiran. Ogroman mi je teret pao s leđa kada sam javnosti priznao što mi se događa. Kasnije sam pomislio da sam to trebao napraviti ranije, ali bilo je previše zapreka.“ Nakon nekoliko dana od izlaska u javnost, razgovarao je s majkom kojoj je rekao: „ Ova bolest je izabrala krivu osobu, ako će netko pronaći lijek to sam onda ja! Iscrpit ću sve moguće izvore i mogućnosti, kontaktirati svakog stručnjaka, jer znam da lijek postoji. Ja ću ga pronaći, a zatim i podijeliti sa svijetom. Imate moju riječ!“

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S obzirom na honorar koji je dobivao u Dva i pol muškarca, te u Kontroli bijesa, vjerujemo da uistinu ima potrebne resurse za plan koji je naumio. Do tada, kao Charlieja Harpera možete ga gledati od ponedjeljka do petka u 22:50 na RTL 2.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!